FIND HOLGER

ASOS BLONDE ESPADRILLES

asosfoto

Som jeg skrev om i mit tidligere indlæg og også har vist en del på Instagram, købte jeg forleden verdens bedste espadrilles hos Asos i læder. Jeg er vildt glad for dem og har gået i dem næsten siden. Samtidig købte jeg også disse blonde-basser. De er ikke helt lige så komfortable, men de er mindst lige så pæne! 😉 Og så kostede de ingenting! En rigtig god ekstra tilføjelse til lidt let sommer-fodtøj, når man ikke er så god til sandaler. Jeg sidder i dem i skrivende stund og er ret begejstret. De kan købes her – og de fåes også i hvide.

PUHH, hvor er det i øvrigt varmt disse dage, var? Jeg klager ikke, det er skønt, men hold da op, det er svært at sove om natten. I aften skal jeg ud og drikke kølig rosé med en masse søde damer og det glæder jeg mig faktisk meget til. Efter 8 dage alene med Paven, trænger mor til at blive ‘luftet’ lidt. God weekend!

blondeimage

espadrilles: Asos / Bag: Zadig & Voltaire 

***

2 kommentarer

 • Caroline

  Hvordan er blonde espadrillerne i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Måske en smuke til den lille side, vil jeg mene. Jeg synes, disse gnaver en smule i modsætning til dem i skind, jeg købte, begge par i samme str. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FIND HOLGER