HVIS DU KAN LIDE ITALIENSK: ITALIAN BY LANTZ

BEACH TIME

summertimebeach

1. Badehåndklæde: Chloe // 2. Stetson stråhat: Magasin // 3. Solcreme: Tromborg // 4. Bandau swimsuit: Stella Mccartney // 5.  Sandaler: Angulus // 6. Shades: Celine // 7. Bandau swimsuit: Kenzo // 8. Tørolie med shimmereffekt: Yves Rocher // 9. Bog: Amos Oz, Mellem Venner 

Nu hvor jeg har pakket bilen og er klar til at drage mod sommerhusland med familien og en masse bøger under armen, forventer jeg naturligvis også indian summer, intet mindre! Jeg satser kraftigt på, jeg kan komme på stranden. Men, eller måske nærmere og, det får mig samtidig til at drømme mig væk til mere eksotiske himmelstrøg. Kunne virkelig godt bruge en regulær badeferie. Synes efterhånden det er ved at være nogle år siden. Uanset om jeg slænger mit blegfede korpus i Rørvig eller Rio har jeg dog kraftigt brug for en ny badedragt. Disse to fra hhv. Stella Mccartney og Kenzo er virkelig fine – og endda på udsalg, Kenzo med hele 70% ! Så er det altså lidt sjovere.

Jeg elsker bandau badedragter. Sådan er det bare. Jeg har ingen behov for sol på maven, den skal alligevel ikke vises frem 😉 Et par praktiske sandaler, en stort håndklæde, en stråhat, lidt shimmer tørolie til benene og en god bog. Så er jeg good to go. Nu mangler jeg sådan set bare palmerne og den eksotiske badestrand?? Vi taler faktisk lidt om, om man skulle satse på en badeferie til vinter. Men hvor tager man så hen?

***

6 kommentarer

 • Go go go til den badedragt! Hvor er ryggen også bare fin.

  Jamen så tager man vel til Australien eller et af de andre lækre steder i Oceanien, hvor der er sommer på det tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, Australien er også et af vores helt ‘ømme punkter’, vi var der i 5 1/5 måned efter vores studier. Men det er dog nok liiiige det længste rejsetidsmæssigt og så er det ret dyrt :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså her i Peru er der linet op til det helt store badeeventyr når vi har vinter. Sådan føltes det i hvert fald da vi i går gik en tur og kom forbi det ene kæmpe resort efter det andet. Det er godt nok deres vinter nu, så vejret er ikke helt så stabilt og vandet nok ikke så varmt (har dog ikke testet), men det skulle være lækkert om sommeren. Peru er så også lidt langt væk 😉 Ellers er jeg også svært fristet af De Hollandske Antiller, som jeg virkelig godt gad besøge en dag! (hvem der da bare havde et pengetræ stående somewhere….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja Laura, det er gode bud, men nok også lidt for langt væk afstandsmæssigt for vores behov og realistiske tidsramme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Insider

  Uhhhh. kan du pakke det samme til mig, når vi skal til Madrid? jeg vil bare gerne have en badedragt, hvor der er hul på mavsen, så jeg kan få lidt sunshine ; )

  Kysser

  XX
  R

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Always, my dear 😉 Har faktisk købt en af tingene, kunne ikke dy mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVIS DU KAN LIDE ITALIENSK: ITALIAN BY LANTZ