MY WEEKEND

DENIM ON DENIM

denimmoredenimSONY DSCSONY DSC

Billederne her er egentlig nogle uger gamle, men derfor skal I jo ikke snydes for dem. Maria var så sød lige at forevige mit noget ensformige outfit, lige inden vi drog fra kontoret og til middag hos søde Rikke. Det er måske ikke det mest opfindsomme i hele verden, men jeg elsker nemme løsninger, det har jeg sagt før, og derfor også denim on denim trenden. Jeg har dyrket det før, og oftes kan jeg smart nok bare vælge mellem min mands skjorter, da jeg nok seriøst ikke kender nogen, der har så mange denim skjorter! Manden er gal. Mange af dem ligner for mig at se helt hinanden, men ifølge ham, er de alle vidt forskellige, haha. Det må være lidt sådan han har det med mine sorte stilletter/pumps. Jeg sværger – jeg har brug for dem alle! De er alle forskellige med forskellige detaljer, der lige netop gør forskellen! 😉

Både jeans og pumps er old-gamle, men begge favoritter, som jeg ofte bruger. Det eneste, der er nyt, er tasken. Den er jeg så til gengæld også super glad for! Det er lidt sjovt, for én af mine søde læsere skrev, at hun synes tasken var meget vovet. Jeg synes faktisk den er næsten helt basis, haha. Marineblå og leo – det passer til alt i min verden 😉

SONY DSCdenimondenim

Jeans: Zara // denimshirt: Wood Wood // pumps: Nelly // bag: Stella Mccartney 

***

9 kommentarer

 • fedt med denim på denim 🙂
  super fed taske – du ser hammer godt ud!

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak, hvor er du sød. Jeg lapper det i mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Så lækkert et outfit! De nude stiletter og den blå leotaske står perfekt til denim på denim 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak Jette, jeg synes også tasken er perfekt med denim 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Det klæder dig virkelig godt, det her look. Super cool, afslappet på en chik måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk!!! Elsker denim on denim. Og kan se jeg må have anskaffet mig en mørk denimskjorte asap – eller en mand med et ligeså velassorteret udvalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hahaha Trine 😀 Ja, altså sådan en mand skal man ikke kimse af 😉 De kan vise sig vældigt ‘handy in’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denim on denim er altid cool. Og du bærer stilen godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY WEEKEND