JULI MÅNED - FOR ET ÅR SIDEN

EYELASHES – FAKE ØJENVIPPER

P1320235P1320104P1320102

Havde man spurgt mig for et halvt år siden, havde jeg svaret nej. Om kunstige øjenvipper var noget for mig. Jeg ville aldrig have troet, at det var noget, jeg kunne blive så glad for. Men faktum er, at jeg kort forinden Elle Style Award besluttede at prøve konceptet af. Egentlig ikke så meget af forfængeligheds-årsager. Om end det ER ret pænt. Synes jeg. Men hovedsageligt af praktisk årsager. Tid er en af de vigtigste valutaer i mit liv. Og kan jeg sparre lidt, er jeg meget tilfreds!

Pludselig gik det op for mig, at jeg faktisk brugte en del tid hver morgen på den forbandede mascara og øjenrutine. Fordi jeg fra naturens side er udstyret med jordklodens korteste øjenvipper og derfor altid endte med at stå og lægge flere lag ? vente på at det tørrede ? og lave nye lag. Simpelthen for at undgå at ligne en gris med indsunkne øjenhuler. Jeg har aldrig brugt ret meget sminke og kan undvære det meste på en travl og hektisk dag ? men selv når jeg var syg, var mascara noget af det, jeg helst ikke ville undvære.

Marie Wieben Hansen, der er indehaver af Wieben Lashes, og uddannet Blink Lash Stylist gemmen Lash Bar Academy tilbød mig at prøve konceptet kunstige eyelashes. Og jeg besluttede at give det et forsøg. Nu er jeg totalt hoocked! Jeg vil ikke undvære dem. Det er fuldstændig fantastisk at vågne om morgenen og bare vælte ud af sengen med hys 3-årig og ikke bekymre sig om, om jeg mon når at camouflere indsunkne griseøjne.

Det eneste, jeg bruger tid på nu om morgenen er mit hår. Og det har faktisk frigivet en masse tid. Fordi jeg ikke behøver gøre mere, kan jeg nedkoge tiden på mig selv betydeligt om morgenen. Desuden har jeg også sparret en lang aftenrutine med afvaskning og makeupfjerner væk. Jeg cykler hver dag og er jo relativt aktiv med Paven, hvorfor det før var nødvendigt med vandfast mascara. Og det tog lidt mere knofedt at fjerne igen.

Det er SÅ BEFRIENDE at mine øjne bare er flotte, uden at jeg behøver gøre noget. Jeg føler, jeg har sparret en masse tid, som jeg selvfølgelig også godt kunne undvære at bruge førhen, men som jeg helst ikke havde lyst til at gå på kompromis med.

Det her burde være enhver småbørns mor forundt! Selv med uglet hår på de rigtig travle dage, ser jeg bare langt bedre ud nu, haha.

De kunstige vipper kan laves alt efter smag og behag ? og ud fra dine egne naturlige vippers tykkelse og længde. Jeg har bedt om ikke at gøre dem alt for markante, da jeg bedst kan lide det sådan, men samtidig buer de virkelig pænt, så det er faktisk noget rigtig mange af mine veninder og kollegaer har bemærket! Jeg har fået så mange komplimenter siden jeg fik det lavet. Jeg elsker, at jeg hverken skal bekymre mig om sminke om morgenen, om sorte streger ned af kinderne, når jeg cykler i modvind på arbejde, eller er i svømmehal med Paven og at jeg kan tage til træning og ud at løbe og stadig føle mig ok pæn i ansigtet uden at gøre en disse (fraregnet den tomatrøde farve som fysisk aktivitet hurtigt fremkalder, haha)?.

Det tager to timer første gang det laves. Og så skal de fylds op hver 4-5 uge. Hvilket tager ca. 30 min. Det er super behageligt og jeg er to gange decideret faldet i søvn undervejs 😉 Jeg tror faktisk, det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Altså på ‘mig-kontoen’.

I morgen tjekker jeg ind med en særlig rabatkode til jer, skulle der sidde andre med samme overvejsler. Så hvis I har nogen spørgsmål, så fyr løs 😉

image

***

18 kommentarer

 • Hvor er det flot til dig, Loui! Jeg er også blevet afhængig – ikke mindst af den lur, jeg tager mig hver gang 😉 Så ja, jeg er fuldstændig enig. Genialt koncept!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha – lige præcis luren! 🙂 Jeg er decideret faldet i søvn og vågnet af min egen snorken 2 gange! Haha…men det er jo så rart!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Årh, lige netop af de grunde du nævner, overvejer jeg det også.
  Jeg er mor, og tid har bare dn anden betydning end før.
  Men hvad koster det? Og hvad med os fra Jylland, nærmere betegnet Aarhus, hvor kan vi få det lavet henne?

  Desuden, tak for en virkelig god og personlig blog!! Det mangler der lidt af i blogland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Maja
   Ja, nemlig præcis – sådan har jeg det altså også. Tid er bare blevet så vigtigt. På en masse måder. Og derfor tror jeg også, at mange som mig, småbørnsmødre, der måske ikke skal rende i byen hver weekend og være lækre, men som alligevel gerne vil se ok ud, vil have samme glæde af det som mig;-) normal pris er 999 men hvis man skriver guldlog i kommentar feltet så får man det til 699 – jer fra Jylland skal da bare komme herover! :):) Og få en god dag ud af det…Jægersborggade er lige i nærheden og der er smadder hyggeligt. ej, spøg til side, ved ikke lige hvad der er i Aarhus, men husk at søge efter en uddannet vippeteknikker , gerne fra lash bar.

   Tusinde tak for rosen, det varmer og glæder lige meget hver eneste gang, jeg er så glad for I gider være med herinde, kommentere og bruge tid på det lille webhjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Du ser supergodt ud! Fedt med fletningen, flotte perler og flotte vipper 🙂 Det spiller bare!!!! Hep hep 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Uhh, det er SÅ fint til dig 🙂 Jeg overvejer det også seriøst, men jeg har helt lyse øjenvipper. Hvad med dem, bliver de farvet i samme omgang, eller?
  Kan ikke helt gennemskue det, og tænker det ikke ser så smart ud med helt lyse vipper under de mørke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, jeg er simpelthen blevet så glad for det. Dels føler jeg mig virkelig pæn med dem, men allermest fordi det er så sindsygt nemt. og jeg er FAN af nemme løsninger! Især med en tre årig om anklerne hver morgen! Og nemme løsninger, der samtidig høster komplimenter hver dag – dem skal man altså ikke kimse af 😉

   Jeg har spurgt Marie vedr de lyse vipper, som siger, at de typisk enten farver dem før påsætning, men ellers gør det heller ikke noget med lyse vipper, da de sorte vipper dækker de lyse i langt de fleste tilfælde, men selvfølig er den slags individuelt og kræver nok, at en vippetekniker lige kigger på dine vipper.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så pænt ! Kunne godt bruge sådan en omgang til mine øjne :))))

  – Jessie, http://www.revolvercph.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jaaaa, do it! 🙂 Er meget tilfreds i hvert fald. flot shop btw!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sådan har jeg aldrig tænkt det, men du har jo ret! Man ville spare en masse tid. Prøvede det til mit bryllup og det var så fint, så jeg kunne også nemt blive hooked. Men det er lidt pricy ik?!
  By the way – elsker din kommentar om at ligne en gris og en rød tomat, sådan har jeg det også nogle gange, ha ha. Er nu sikker på at du er rimelig pæn at se på altid:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, Maria, åhh, nej jeg kan FORSIKRE dig, at jeg bestemt de fleste dage bare ligner udskidt æblegrød. Jeg zombi-slæber mig bare træt hen af fortovet i håb om at ingen jeg kender ser mig 😉 Jeg ved godt, det måske lyder lidt dumt, men jeg mener virkelig at kunne mærke, at jeg har sparret tid! Og jeg har det ret vildt over det! haha….vores morgener er altså utroligt hektiske, på grænsen til atomkrig-udbrud. Og det har faktisk gjort en forskel for mig, at jeg bare kan vælte ud af sengen og egentlig ikke behøver gøre andet ved mig selv end at tage tøj på og børste tænder. På de almindelige dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Men jo, det er lidt pricy. Det var helt klart også en af de ting, der gjorde jeg holdt mig tilbage. men omvendt, så stiller jeg ikke rigtig spørgsmålstegn længere ved at bruger over 1000,- hos frisøren hver 3 måned. Og det er jo egentlig lidt det samme. Og det giver mig næsten endnu mere ‘velvære’, det her…hvis det gir nogen mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det ser virkelig godt ud! Men hvordan er det nu når man tager dem af igen? Bliver ens egne vipper skadet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg må være dig svar skyldig, for så langt er jeg endnu ikke nået i processen?

   men jeg har fået at vide, at det ikke burde ødelægge ens egne så længe man er forsigtig og bruger en god serum og i det hele taget passer på sine øjne. Nu må vi se. For mit eget vedkommen ved jeg ærlig talt ikke, hvad der skulle kunne ødelægges? de var stort set ikke-eksisterende før, så jeg nærer ikke dybere følelser for mine egne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – ja, den smarte løbekulør kommer man vist ikke udenom. Jeg går også og overvejer… har en kollega, der også er uddannet og har det som bijob, og som er rigtig dygtig. Måske man bare skulle kaste sig ud i det. Og spare på mascaraen, der alligevel godt kan give irriterede øjenomgivelser. Særligt om aftenen.

  PS: Og ja. Det er så pænt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak søde du. Ja, det skal du da helt klart gøre!! Lad hende øve sig på dig!

   Det er altså den vildeste luksusting at gøre for sig selv!! Det er så fedt at vågne om morgenen, vralte søvndrukken og forkrampet ned i bad og så rent faktisk nyde synet i spejlet kl. kylling med morgenhår og sove rynker!!! I love it!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Og ja, det kan godt være det her lyder skørt: men jeg elsker at være sluppet af med mascara. det løb altid tør på de forkerte dage og var besværligt at lægge ordentligt og endnu mere omstændigt at fjerne og ja, det gjorde ondt at få i øjnene når man cykler og bader og tuder 🙂 og det gør man jo en del med et barn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JULI MÅNED - FOR ET ÅR SIDEN