DENIM ON DENIM

HVIS DU KAN LIDE ITALIENSK: ITALIAN BY LANTZ

italian1fotoitalian2image

For et par uger siden var vi ude og spise på Italian by Lantz i Hellerup. Vi havde bare brug for lige at komme ud og kigge hinanden lidt i øjnene og nyde lidt god mad, inden vi hver især havde et travlt uge program forude. Vi havde naturligvis Paven med og det fungerede helt fint, det kunne man sagtens. Nogen gange har man bare brug for lige at bevæge sig væk fra midtbyen og prøve noget andet end centrum, ikke?

Det er meget ‘nede på jorden’, men bestemt professionelt og med en fin og god standard. Vi blev budt velkommen med nybagt brød og en dejligt forfriskende hjemmelavet limoncello med hyldeblomst.

Til forret fik vi tun og tomatsalat og herefter fik min mand en steak og jeg prøvede i stedet en Detox-kul-pasta i trøffelsovs. Mums, siger jeg bare. Men det lå tungt i maven, det krævede en seriøs og målrettet indsat også at klemme verdens bedste (men igen ret tung) chokoladeis indenbords. Mine to med-spisende bestilte Panacotta til dessert – og hold da magle, hvor var den god! Pavens lille 3-årige mave kunne ikke gennemføre, men hun holdt stædigt på, at hun ville have den med hjem. Haha. Og sørme om ikke hun fik det 😉 I sin egen lille bøtte. Det er da fin service.

Ps: De har også verdens sødeste lille gårdhave omme bagved, til de dage hvor vejret tillader det!

italian3imageitalian4image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENIM ON DENIM