EYELASHES - FAKE ØJENVIPPER

NYE VIPPER MED SOMMERRABAT

fakeayelashesEllestyleawardhår4

Som jeg skrev i går, har jeg fået lavet øjenvipper. Og er virkelig glad for resultatet:-) Hvilket jeg måske ikke selv ville have tippet. Præcis hvordan man kan lide dem er jo individuelt. Nogen vil gerne have dem samme længe, andre ekstra lange ude i siden, nogen meget tætte og andre igen mere spredt. Det hele kan jo heldigvis for det meste lade sig gøre og det er super behageligt at få sat på. Det tager lidt tid første gang – herfra er påfyldningerne ikke mere end ca. 30 min pr. gang.

Hvor længe det holder er også meget individuelt. Det kommer dels an på, hvordan man slider sine vipper og hvor hurtigt ens egne indenunder vokser mm. For mig har rettesnoren med opfyldning ca. hver 4 uge passet rigtig fint indtil nu. Det er klart, at hvis man har bitte små vipper, er det ikke så fordelagtigt at bede om mega lange og tykke vipper, for så kan ens egne vipper jo knap bære det. Men der er heldigvis masser af råd og vejledning at hente, når man kommer ned og skal have det lavet første gang.

Naturligvis slider det på ens egne vipper, men benytter man produkter som er lavet til dét, burde det ikke være mere kritisk end som så. Især en serum kan være god, da den styrker egne vipper indenunder og samtidig er en slags usynlig coating, som godt kunne minde lidt om mascara-effekt. Igen er det alt sammen noget, man kan få kyndig vejledning i.

Serum får ens egne vipper til at vokse, så det kan være en god ide at bruge  og ellers i hvert fald nogle produkter, som plejer og beskytter ens egne vipper og som er lavet til extensions, da de så ikke indholder olie. Olie produkter kan nemlig være med til at opløse limen og mindske holdbarhenden.

Til dagligt lejer Marie Wieben fra Wieben Lashes sig ind hos Salon Schmuck på Stefansgade på Nørrebro, hvor de bruger produkter fra Blink Lash. Jeg har været SÅ glad for mine vipper og kan kun sende mange varme anbefalinger deres vej! Og nu har de tilmed været så søde, at skræddersy et særligt tilbud til jer:

Hvis man booker og skriver guldlok i kommentarfeltet får man 30 % på et nyt sæt vipper !

Spørg, hvis I har nogle ubesvarede spørgsmål.

P1320098

4 kommentarer

 • Thea

  Så har jeg bestilt tid! Gælder koden også selvom der allerede er rabat på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Thea, det aner jeg faktisk ikke? Lad os håbe det 😉

   Jeg håber du bliver glad for dem! Men det er jeg næsten sikker på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Insider

  Du er så fiiiiiin – min yndlings Louise ; )

  Kysser

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EYELASHES - FAKE ØJENVIPPER