NÅR IDYLLEN VENDER PÅ VRANGEN......

SOMMERHUSLANDET

vandhundfototurfotocykelfoto20140718_212451

Ferien lakker mod enden. Selvom jeg også har arbejdet undervejs. En hel del faktisk. Så starter den ‘rigtige’ hverdag om lidt. Når man har valgt at sammensætte sit arbejdsliv, som jeg, hvor jeg delvist arbejder på bureau (sammen med denne søde dame) og delvist arbejder selvstændigt med tekstproduktion, så er det dyrt (og lidt dumt) at holde alt for meget ferie. For jeg optjener jo ingen feriepenge eller ferie. Så ferie, er sådan set bare fridage. Som jeg selv ‘betaler’. Til gengæld har jeg en yderst fleksibel hverdag og det er vitterligt GULD værd i dét liv, min mand og jeg lever med jobs i den kreative branche og 3-årig med fuld knald på. Jeg elsker det. Og jeg føler mig priviligeret, at kunne holde ferie, sådan som jeg i år har gjort: I sommerhuset med de bedste jeg ved, i tropisk varme (hvem havde set det komme?) og med maven fuld af god mad, hjertet fuld af kærlighed – og mailbakken fuld af opgaver 😉 For det er jo mit lod. Jeg skal have opgaverne ind. Ellers bliver vinteren lang.

Jeg har nydt lange dasedage i solen med mine to legebørn, skrevet lidt om aftnerne/nætterne, mens jeg kunne høre havet bruse – og kunne nøjes med et par enkelte dage inde i byen. Virkelig rart. Og selvom det altså på ingen måde har betydet auto reply på mailen eller stilstand på to-do-listen, har jeg i den grad været nede i gear og de sidste tre uger er fløjet af sted på dén måde. I skrivende stund sidder jeg med et par tekster, der lige skal lukkes efter en hurtig arbejdsdag inde i byen. I morgen tager jeg færgen tilbage til sommerlandet og mine favoritmennesker – men det bliver lidt vemodigt. For det er den sidste tur derop. Snart er ferien slut – og så ser regnestykket lidt anderledes ud: Stadig glødende mail-indbakke, voksende to-do-lister, lidt for lange aftener, faktura beregning og blinkende deadlines. Men ikke mere sand og strand, ingen dovne morgener, ingen aftentur ved vandet og helt sikkert (lidt) mindre vin og kage. Slut på krabbe-fangning ved havnen, selvpluk af blåbær og nyopgravede kartofler, isvafler i flæng, skumfiduser på grill og frokost på stranden med sand i munden. Ak…..

Tillad mig derfor at dvæle lidt ved herlighederne. Det er første gang i mange, mange år, vi ikke er taget ud og rejse. Men jeg synes faktisk, at denne sommer har været blandt de bedste. Næsten magisk. Ærlig talt.

20140718_21420120140727_131914P1330486strandfoto

1 kommentar

  • Anna

    Lyder som en skøn sommer og sommerferie i DK kan være så fantastisk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NÅR IDYLLEN VENDER PÅ VRANGEN......