ASOS BLONDE ESPADRILLES

MY WEEKEND

summer2fotosummer1image

Beklager stilheden herinde og desuden også de efterhånden mange opdateringer med halvgrumsede iPhone billeder. Jeg har ikke været så god til at pakke mit kamera. Men det skyldes hovedageligt at min weekend har været rar. Fyldt med gode ting og fine mennesker. Fredag spiste jeg fish´n chips og drak kold hvidvin i solen med søde bloggere på Toldboden, og jeg glemte helt at fotografere min mad (haha, blogger fail), fordi jeg havde så travlt med at hygge mig. Christina, Tine, Maria, Kathrine, Mie og jeg sludrede indtil fredag blev til lørdag – og da jeg cyklede hjem i sommervarmen gik det op for mig, at det var én af de aftner, som jeg sikkert vil tænke på mange gange.

Lørdag drog jeg mod sommerhuset i Rørvig og blev modtaget ved færgen af vinkende og overbegejstret Pave, som havde hygget hos farmor og farfar, mens jeg fik et lille pusterum fredag. Vi har brugt resten af weekenden på at gå tur på stranden, bage pandekager, læse bøger, øve cykel-teknik på den lille pink ladcykel, udnytte regnen til optimal anvendelse af nyt favorit udstyr: et fiskenet – og bare i det hele taget skudt ferien i gang. Min mand er endelig færdig med at cykle sin mås til Paris og forude venter 3 ugers ferie for ham og Paven. Og delvist mig, men ikke helt, for 100% ferie har man jo ikke, når man er freelancer. Men pyt, jeg glæder mig alligevel til de næste uger.

Som den vanligt utjekkede mor jeg er, havde jeg udelukkende pakket sommerkjoler og åbne sandaler til barnet, for det slog mig ikke at tjekke DMI, måske i en stædig selvfornægtelse, nu hvor vores egen ferie endelig begynder? Resultatet var et lettere alternativt sammensat “regn-sæt” til dagens fiskenet-aktiviteter i haven: RegnKJOLE & sivhat er det sidste nye, skulle I spørge fra nogen 😉

summer4imagesummer5foto

7 kommentarer

 • Netop lige den bog ville jeg ønske jeg ikke havde læst, så jeg stadig havde den til gode! Den var virkelig god, husker jeg. God fornøjelse med både den og ferien 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja det er så også omkring 10. gang, jeg læser den 🙂 Jeg elsker den bog. Jeg elsker Siri Hustvedt. Ville ønske, jeg skrev som hun 😉 Få bøger er man lige dele begejstret over og misundelig på. Det her er én af dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bittem

  Det er en af mine yndlingsbøger!
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Det forstår jeg sagtens! Det er nemlig også en af mine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bittem

  Jeg er virkelig glad for at I kan lide bogen og hende.
  Jeg foreslog den i en læseklub, jeg er I , og desværre viste det sig, at de andre hadede den, jeg forstår det stadig ikke.
  Så I får tak!
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Næ, det forstår jeg heller ikke. Their loss 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og børn og mænd alligevel var afsat, og aftenen var fri – besluttede flere af os, at mødes alligevel. Efter et par lange (og meget varme) dage på kontor var det helt magisk bare at få lov, at sidde […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ASOS BLONDE ESPADRILLES