KAMELER, KÆLEHESTE & HINDBÆRSNITTER

BALMAIN, BLAZER & BLUE PUMPS

P1330770P1330775P1330783

Okay, har abslout ingen ide om, hvad jeg har fået trykket på på mit kamera. Men farverne er helt skæve. Godt nok har jeg da fået tiltusket mig en ok fin farve i sommerhuset på solsengen, men orange plejer jeg nu ikke at være? 😉 Og godt nok ER mine Malene Birger pumps ret blå, men det ligner jo næsten, de er malet på! Haha…Anyway, jeg har ikke haft tid til at redigere billederne og jeg tror faktisk heller ikke, det ville hjælpe, men I skal da ikke snydes for Loui von da Gulerod. Hvis I trækker lidt kraftig kontrastfarve fra og tilsætter en anelse blegere ‘tan’, så var det sådan her jeg så ud i går, da jeg var på Docken og fejre Modströms 10 års jubilæum. En super hyggelig aften og selvom det ikke blev vildt sent, så har jeg været lidt sløv i dag.

Faktisk har jeg af samme årsag været iført nærmest det samme i dag. Bare tilsat udtrådte sneaks i stedet for pumps, fedtet hår i knold og lidt mindre øjne 😉 Det var én af de dage, hvor jeg end ikke gad åbne skabet. Og middag hos mine forældre kunne snildt klares i ovennævnte antræk. Jakken er gammel, jeg fandt den på super super udsalg i Amsterdam engang, kan I måske huske, men den har været lidt svær at bruge. Men på det seneste har den faktisk næsten hængt på mig hver dag. Den er let og luftig her i sommervarmen og stadig ikke alt for ‘slacky’.

P1330756P1330776

Jumpsuit: Modström // Silkeblazer: Balmain // pumps: By Malene Birger // Clutch: vintage 

***

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAMELER, KÆLEHESTE & HINDBÆRSNITTER