HVIS J. LO EN DAG FIK NOK........

I DAG – OG FOR ET ÅR SIDEN……

august

Har haft dette indlæg om min august sidste år liggende i mit dashboard hele ugen, men ikke haft tid at færdiggøre det, grundet en virkelig heftig arbejdsuge. Ganske ironisk ser min søndag netop nu as we speak ud præcis som på det første billede 😉 Haha…..Ovenpå en meget travl og tætpakket uge med både ekstra at se til på bureauet grundet Modeugen og en deadline på et stort bogprojekt, jeg har brugt måneder på, og som nu endelig er ved at være ‘lukke-klar’, en fødselsdagsfest, en sommerfest og et polterabend til kl. 05.00 i går – ja, så er min søndag mestendels blevet brugt i nær kontakt med Netflix, Panodiler og Nespresso. Ahh….

Men altså. August sidste år var på mange måder rigtig fin. Også med Netflix og vin i glasset, helt som det skal være. Og en dejlig ferie på Bornholm, et fravalg af modeugen og en dybere refleksion over hjemmets tilstand – på godt, og nogen gange…ondt ….

God søndag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HVIS J. LO EN DAG FIK NOK........