I DAG - OG FOR ET ÅR SIDEN......

MY FASHIONWEEK

modeuge3foto

Jeg har forsøgt at samle lidt modeuge til jer i et fælles indlæg, dels fordi jeg af erfaring ved, at det begrænser sig, hvor meget I overhovedet orker, dels fordi I sikkert har set rigeligt rundt omkring i blogland allerede. Alligevel vil jeg gerne dele et par af de gode oplevelser med jer. Det er jo trods alt en uge, der ‘fylder’ meget, også qva mit job, så det er svært at komme helt udenom 😉 Jeg har mestendels brugt tid på messerne og diverse events, jeg nyder at få lov at overvære shows, men da det ikke er direkte nødvendigt for mit outtake af Modeugen (jeg er trods alt på arbejde) og ofte er meget tidskrævende, har jeg nedprioriteret det denne gang. Der sker efterhånden så mange forskellige ting under modeugerne, at man er nødt til at sortere lidt, hvis man skal nå et realistisk ‘skema’ undervejs.

Øverst her et par rigtig gode events, først reception hos Pede&Stoffer med grill i gården, søde mennesker, god DJ og kolde øl. Dernæst brunch hos Soft Gallery, der som vanligt overrasker med uovertruffen stilsikkerhed, jeg glæder mig meget til at vise jer det hele! Jeg venter dog lidt, da der er lang tid til, vi kan købe det i butikkerne, men jeg kan afsløre, at de smukke forgyldte makroner og den lækre morgenmad matchede farvetemaet 😉 Fik fundet mange favoritter hos Soft Gallery og også sludret med en masse dejlige damer, b.la Rikke og Emily.

P1330038modeuge2foto

Jeg var også til smuk butiksåbning hos Storm & Marie, som den trofaste læser vil vide, er en stor personlig favorit, hvor vi fik kolde øl i aftensolen. Den nye butik åbnede den 1. august på Gammel Kongevej 96 på Frederiksberg, og den afspejler fint både det formsprog kollektionerne designes ud fra og det univers, som komplementerer tøjet. Et gigant ballon-party for Sand & Cover blev det også til. Og herfra en live optræden fra Reptileyouth, kæmpe store eksotiske drinks og masser af bling på Orangeriet til fest med FashionExclusive. Jeg fik også stukket snuden i en masse flotte smykker til smykke event i Radiohuset, kaldet Gallery Studio som Goldmind Communication sammen med FashionExclusive stod for; The Jewellery Room. Mange af de repræsenterede brands kender man jo, fx Line & Jo, Georg Jensen, Pandora mf., men især disse ekstravagante ringe fra Sif Jakobs fangede mit øje. De er på den ene side lidt for meget, men kombinationen af både guld, sølv og sten samt glimtende sort gør dem både edgy og rå på samme tid. Jeg er ret pjattet med det.

modeuge1image

Sidst, men bestemt ikke mindst, var Maria og jeg til 110 års jubilæum og åbning af Angulus nye butik i Sværtegade. Vi er netop begyndt at lave pr for Angulus, hvilket jeg selvsagt er ovenud begejstret for, og åbningen af den nye butik var da også en stor succes. Butikken er virkelig smuk og gennemført, holdt i stramt og råt skandinavisk design som en fin understregning af Angulus´rødder og derfor fik vi naturligvis også Nordisk øl, kartoffel-kanapeer, ristet rugbrød og andet, som er klassisk dansk og nordisk. Til boblerne var der jordbær, en anden typisk dansk sommersnack, dyppet i chokolade og med diverse toppings, f.eks lakrids, kokos, hindbærdrys mm. Jeg synes det er sådan en lækker snack, ideel til events og som små velkomst-hapser. Jeg har tidligere besøgt Simply Chocolate, der laver disse og kan kun anbefale det.

Der væltede ind med mennesker, jeg nåede slet ikke at få forevige dem alle, og der var både indvielse med fin tale fra Maise Njor og skønne toner fra DJ Rosa Lux. Her har jeg fanget Maria og Maise efter åbningen, de kender hinanden fra ‘gamle dage’ på Eurowoman.

Jeg har selvklart fundet alverdens favoritter for næste sæson ude på messerne, men dem venter jeg lidt med, og så får I det drypvis, der er alligevel længe til, vi kan få fingrene i det. Men det er godt nok farligt at aflægge messerne besøg. Man får lyst til at shoppe det hele. Men det skal I nok se og høre meget mere om.

***

6 kommentarer

 • Den torsdag, hvor der både var SG og Angulus, var jeg så pivtræt af at måtte melde afbud, men jeg er blevet god til det efterhånden 🙂

  Dejligt lige at se dig kort hos MarMar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, i lige måde søde Marina! Hyggeligt lige at hilse på og se hinanden 🙂 Og ja, surt med torsdagen, men man kan jo bare ikke det hele. Jeg måtte give afkald på onsdagen og sådan er det jo bare. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en masse fantastiske billeder, ser ud som om du har haft en fantastisk uge 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak skal du have, det var det bestemt også. Travlt og hård. Men bestemt også både sjov og god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvad er det for et fint blå sæt, du har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Helle. Det er fra Modström og på udsalg lige nu 🙂 jeg viser det i en outfit post en af dagene 🙂

   Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I DAG - OG FOR ET ÅR SIDEN......