ME & THE MET: MIN BRYLLUPS REDNING!

FLOWER POWER & WHITE SNEAKS

P1330176P1330187P1330209P1330179

Sådan ca. 6 uger. Så lang tid har det taget for H&M at sende kjolen her fra da jeg bestilte den over nettet. Nogen gange er det lidt mystisk med online shopping i H&M synes jeg, for efter man har bestilt, kan der ofte komme en mail med yderligere info om ‘forsinkelser’ på ens levering. Lidt irriterende. Det gode er naturligvis, at man ofte får sin vare, også selv om den på selve øjeblikket er udsolgt, men alligevel er jeg lidt forundret over den ofte meget lange leveringstid. Det er ikke første gang jeg oplever dette. Anyway. Jeg havde simpelthen glemt, jeg havde bestilt den. Og pludselig – en af de sidste rigtige sommerdage, så kom den med posten. Derfor måtte den naturligvis på – dejlig let og luftig, tilsat praktisk fodtøj, apropos mit forrige indlæg om kvinder og høje hæle, så bevæger jeg mig desværre bare langt mere sikkert og ‘adræt’ gennem byen på bløde gummisåler, haha.

Jeg tror, min mand synes, det er en relativt mærkværdig sammensætning. Sneaks og fin kjole med sus i skørtet og flower power ærmer. Og han har jo delvist ret. Om end det virkelig var en rar kombination. Der faktisk fungerede. All in all.

P1330215P1330199P1330210

Dress: H&M Conscious Collection // sneaks: Reebok // clutch: vintage

***

10 kommentarer

 • Jette

  Jeg synes, du er virkelig fin, og at kombinationen af flagrende kjole med casual fit og sneaks passer SÅ godt sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Mange tak skal du have Jette. Det var i hvert fald også ret behageligt at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig fint til dig med de kølige farver, Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tusinde tak søde S. Jeg elsker dem også. Og så kan jeg ikke helt stå for de dér flagre ærmer. Lidt underlige, men også ret sjove 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • super fed kjole! 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er fan af gummisko og pæne kjoler! Og specielt den her kjole. Det er ret kontrastfyldt med blomsterne, men jeg kan nu meget godt li’ kontraster. Og mht. leveringstid og H&M. Det er egentlig den primære grund til at jeg sjældent køber noget online ved dem. Jeg HADER at vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det er også noget, der irriterer mig ret meget. Forstår ikke helt, hvorfor det skal være sådan. Men det skal det åbenbart…..mht ventetiden 🙂 Og ja, jeg er også fan af gummisko og pæne kjoler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda J

  Fin kjole – men jeg har ikke lyst til at handle hos H&M længere, da leveringstiden simpelthen alt for ofte er for lang og hvis man har bestilt flere ting, så kan man næsten altid være sikker på det er med forskellig leveringstid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, du har desværre ret Linda – og det var da også præcis hvad skete her :/ Ret så træls. Og af samme årsag går der også lang tid imellem, jeg igen gider give det forsøget……

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ME & THE MET: MIN BRYLLUPS REDNING!