KNUTHENBORG SAFARIPARK - FOR STORE OG SMÅ

ET LIGE-OM-LIDT DAGENS

P1330505

Ja, det er faktisk rigtig nok. Lige om lidt har jeg muligvis nok (ret sikkert) badedragt på igen. Jeg er nemlig i skrivende stund på vej til Spanien, hvor jeg sammen med en masse andre fine damer skal se på bæredygtighed, tomathøst og andre gode ting. Jeg glæder mig meget – også til at fortælle mere, for jeg tror, det bliver rigtig spændende. Billedet er fra sommerhuset, mens varmen stadig huserede Danmark, nu har den vist flyttet sig til Spaniensland, hvor det ifølge alle mine ‘beregninger’ er ret så stinkende varmt. 36 siger den én af dagene. I hope not. Anyway….jeg ved ikke endnu, hvor meget netadgang jeg får, men jeg er ret sikker på, at I under alle omstændigheder kan følge lidt med på Instagram. 

Jeg vil dog se, om det lader sig gøre, at få holdt bloggen lidt ved lige, jeg har haft et par lidt for tætpakkede uger, så jeg har en masse godt i vente til jer. Men nu har I i hvert fald forklaringen, hvis der er lidt stille i den anden ende.

badedrag: Aner det ikke, arvet fra min mor // sweatshirt: Acne // sneaks: Adidas Superstar 

***

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KNUTHENBORG SAFARIPARK - FOR STORE OG SMÅ