MY FASHIONWEEK

JEG SER IKKE NOGET PROBLEM

P1330796P1330799P1330838

Kan I huske, jeg nævnte outfittet her som utrolig anvendeligt? Endnu et bevis herpå 😉 Både dragten og jakken har været daglige redninger de sidste uger, hvor det har været så ultra varmt. De er begge løse og lette i stoffet og det har været den perfekte kombination i heden. Nu vil den opmærksomme læser måske ane noget nyt – og straks indvende, at jeg er ude i et usundt afhængighedsforhold. Og ja. Det er en ny Leowulff, I spotter. Og ja. Jeg er muligvis nok afhængig. Jeg har været så ovenud glad for den store bordeaux, jeg har, bruger den næsten dagligt, og ditto med den lille sorte. Derfor var der sådan set ikke skyggen af tvivl, da jeg så den nye efterårsfarve: Dyb mørkeblå, min alleryndlingsfarve! Faktisk er mine solbriller på billederne her i samme nuance – og købt alene pga farven. Jeg KAN ikke modstå den. Basta.

Desuden har de nye Leowulff modeller den lille forandring, at siderne er i børstet ruskind, hvilket giver en smuk kontrast til den mere rå snakeskin-overflade, synes jeg. Jeg gruer lidt for, når resten af kollektionen rammer butikkerne. For jeg får nok vældig svært ved at styre mig. Jeg ved godt, at kloge hoveder mener, man bedst behandler et afhængighedsforhold ved at tage en ‘kold tyrker’. Men jeg satser mere på devisen ‘gå-all-in’………

P1330843P1330816P1330788

Buksedragt: Modström // sneakers: Adidas Superstar // silkblazer: Balmain // bag: Leowulff // shades: Tom Ford // smykker: PICO

***

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY FASHIONWEEK