* ALL SIMPLE WHITE *

KAMELER, KÆLEHESTE & HINDBÆRSNITTER

P1330707kamelfoto

Min weekend har, som det ofte er tilfældet her på matriklen, indeholdt sjove kontraster. Jeg har således både været i Knuthenborg Safaripark med Paven, der var tæt på at slæbe en yderst kælesyg hest med hjem, klappet kameler og danset rundt på stilletter med modefolk og fyldt mig med fashionable hindbærsnitter og små fancy håndmadder til Modströms 10 års jubilæum. Fra den ene yderlighed til den anden. Begge dele skal I nok få lidt mere at høre om/se til, for mit kamera er pt. fyldt med fine fotos, både fra ovennævnte aktiviteter og en masse mere sommerferie. Men jeg skal forsøge at følge med. Jeg er ret presset denne uge, med både det ene og det andet arbejde, så jeg træder lige lidt vande, det håber jeg, I kan leve med?

Jeg synes i øvrigt, I er ret stille derude. Holder I stadig ferie? Eller har I måske bare kunnet mærke, at jeg har gjort det? 😉

snitter2foto

8 kommentarer

 • Marie

  Hold nu op, hvor er det et sødt billede med hesten. Kan godt forstå hun havdelyst til at tage denne hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, det er lige til at smelte over, ikke? 🙂 Og hun der i forvejen er bidt af heste. Det her var en meget lykkelig stund for hende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guuuud, hvor er det et skønt billede, det øverste (indsæt selv hjerter-i-øjnene-smiley) !!!
  Jeg er ret vild med hende paven 😉

  Jeg holder stadig ferie; har en uge endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Jeg er ret enig – og helt objektiv 😉

   Åhh, dit heldige asen. Nyd det! Giiiiid det var mig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøver pt. at trække vejret nogenlunde med både forkølelse og tynd luft grunden højden. Lidt af en udfordring. Men når man er syg, ude på rejse eller ej, så er der tid til at læse blogs, så jeg er her stadig! Og hold op hvor er det øverste billede bare fint af Paven 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, altså, jeg har jo kun delvist ondt af dig, Laura 😉 haha….jeg byttede i hvert fald gerne! :):) Håber dog, du kommer hurtigt ovenpå!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Fantastisk kælehest!! Kan da godt forstå hun var ved at adoptere den lille bitte søde pony 😉
  Og ferie, jo den startede først i fredags, så vi har 4 1/2 uge foran os (eller indtil manden finder arbejde efter endt studie)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, haha, den var da også bare så nuser. Eiiij, hvor er du heldig, 4 ugers ferie??!! Gid det var mig, jeg er FÆLT misundelig! Gys….. :):)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

* ALL SIMPLE WHITE *