Hej Verden!

KNUTHENBORG SAFARIPARK – FOR STORE OG SMÅ

P1330701knuthenP1330736

I sommerferien var vi i Knuthenborg Safaripark med et hold venner og det var faktisk en virkelig fin dag – både for store og små 😉 Det var ret varmt, men heldigvis kan man jo køre rundt med nedrullede ruder i det meste af parken og hilse på alle dyrerne. Kun lige ved de vilde dyr, som tigerne fx måtte man lukke helt til. Paven og hendes lille veninde havde en fest og selvom alle de vilde dyr var meget spændende, så var det ironisk nok især de små kæle-heste, som stjal deres hjerter:) Dem og så gederne, haha. Paven er jo helt skudt i heste, så de her små pelsede, kælesyge pus kunne hun slet ikke stå for.

Noget af det, som foruden alle de mange timers sjov og leg for børnene, gør det hele turen værd at tage til Knuthenborg, er nok at se dyrenes forhold. Sat op over for f.eks Zoo, så har de virkelig meget plads og ret ‘frie’ forhold. Vi talte om det både mens vi kørte rundt og efterfølgende: Det giver altså ret god mening, at have sådanne forhold for dyrene, og det efterlader en helt anden oplevelse end en ‘normal’ Zoo tur.

Nu er sommerferien jo nok slut for de fleste, men jeg vil alligevel anbefale en udflugt hertil i en weekend eller lignende, for det er bestemt en dag, som man også efterfølgende kan have stor glæde af. Vi har i hvert fald talt meget om det herhjemme! Især fordi man kommer så tæt på dyrene, som tilfældet er. Som I kan se, kom f.eks både struds og heste HELT tæt på – med hovedet ind af bilvinduet. Til stor morskab for os alle. Vi kørte derop fra sommerhuset af, men vi kunne nok også godt finde på at gøre det igen en gang, for det er jo netop den her slags udflugter/ture, som er så drønhyggelige at gøre sammen som familie. Eneste minus for os var, at vi jo var sammen med et hold venner – og det er alt andet lige sjovere at sidde i samme bil, når man kører rundt i parken. Hverken vores ellers deres bil var helt stor nok, men vi endte med at stuve os sammen, med børnene imellem os – og det var faktisk utrolig hyggeligt.

Vi havde selv madpakker med og der var flere rigtig fine spots med bænke, hvor man kunne sidde i parken og nyde sin medbragte mad. Generelt må man ikke fodre dyrene, men hos aberne fik børnene små snacks til dem, som de kunne fodre dem med, naturligvis et stort hit! Dertil kommer de mange legepladser, både Naturlegepladsen og især Vandlegepladsen var populære, men nu var det jo også ret varmt. Alt i alt var jeg meget positivt overrasket og der var egentlig mange flere timers underholdning, end jeg måske lige ville have troet. Jeg tror ret sikkert, vi kommer tilbage igen.

bilknutimageknuthenfotoP1330708

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Hej Verden!