AT SAVNE SIT BARN

LONDON TIME

Londontime1image

London var (som altid) god ved mig. Jeg føler mig SÅ heldig, at være velsignet med verdens bedste ven og verdens bedste by at kunne mødes og catche up i. Denne gang fløj jeg ikke, vi sejlede derimod (!!, Jo, det kan man faktisk. Eller. Har kunnet. For lige om lidt nedlægges færgen). Det gjorde selvsagt turen en god del længere. Men det var super hyggeligt og vi fik både drukket dyr færgevin og spist obligatoriske pil-selv rejer. Årsagen var dog hverken det ‘kulinariske’ traktement, ej heller færge-slave-vinen 😉 Årsagen var bilen I ser, som skulle med hjem. Hvilket var rart, for det er en sindssygt fin måde at opleve London på: Med åbent tag, sol i ansigtet, Johnny Cash i højtaleren og bedste ven ved sin side. Jo, jeg kunne da godt vænne mig til dén bil. Men det kunne min bankkonto nok ikke.

Londontime2foto

Vi var også en tur i St. Pauls Cathedral, hvor vi både var helt oppe i kuplen udenpå, hvilket gav en imponerende udsigt over byen, og dertil kunne sidde i Whispering Gallery, som de kalder det, oppe under kuplen, hvilket ganske enkelt går ud på, at man grundet den store cirkulære væg, kan hviske/kommunikere med nogen fra en del af den indvendige side af omkredsen til en anden del. Lyden er båret af bølger, der rejser rundt i omkredsen – ret syret. Omkredsen er jo enorm, og hvis vi havde råbt til hinanden fra hver sin side, havde vi knap kunnet høre det (også taget i betragtning, hvor mange mennesker, der dagligt er i kirken). Men her kan man simpelthen hvilke ind i vægen – og den anden person, som sidder modsat ende af omkredsen, kan høre dig som sad du lige ved siden af. Virkelig fascinerende! Og ja, så er St. Pauls Cathedral i sig selv et besøg værd.

Londontime3image

Og nu er man jo ikke i England for ingenting – så afternoon Tea på The Milestone Hotel blev det også til, en særdeles skøn oplevelse – om end vi gik derfra med seriøst sukkerchok, haha. Men den fine te, de små agurkesandwich, de varme scones med flødeskun og alle de små kager var det hele værd. Prøv lige at se omgivelserne. Det var en ret gennemført oplevelse.

Londontime4foto

Derudover har jeg slentret gaderne tynde, kigget butikker, drukket god vin og spist udsøgt mad, hygget og sludret, sovet længe (!), mødt søde venner og bare nydt Londons skønne urbane dna. Og så fik jeg da også lige klemt en løbetur ind i parken – hvor det lykkedes mig at fare vild, og således blev dén tur, jeg hjemmefra havde lagt på 7 km i stedet til en noget skizofren zig-zag rute på 11, 3 km. Ak. Men så havde jeg da i det mindste fortjent mit overdådige kagebord ved Afternnon teaén 😉

***

4 kommentarer

 • Maria

  Det tørklæde der. Det er fint. Hvorfra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, at tage en bil med hjem fra London. Så har I enten i England eller Danmark måtte køre med rattet i den forkerte side af bilen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, ja det gjorde vi i DK, da det er en engelsk bil 🙂 Men sådan er det jo, bilisten var heldigvis trænet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AT SAVNE SIT BARN