MY FASHIONWEEK

MIN TASKE – PAKKELISTE TIL MODEUGEN

P1330173

Her er, hvad jeg har rendt rundt med hele sidste uge – more or less. For modeugen kræver sit helt eget udstyr. Nok kan det se ud som fest og ballade det hele, men det ER faktisk også hårdt arbejde. Langt det meste af tiden. Derfor er det heldigvis stadig både sjovt og spændende, men man kan hjælpe sig selv meget ved at pakke den rigtige taske hjemmefra.

For det er generelt nogle lange dage, for mit vedkommende startede de alle omkring kl. 10.00 og varede til langt over midnat. Uden luft i programmet til at kunne tage hjem forbi undervejs, betyder det altså, at det er ret vigtigt, at komme ud af døren med en fuldt ud ekviperet taske, så man kan overleve næsten alt. Jeg manglede to meget vigtige ting dette år: Vifte og transportabel oplader til telefonen. Det har jeg nu noteret mig, haha. Desuden har jeg hver dag haft en stor og en lille taske. Førstnævnte til alt ‘det løse’, den lille til alle de nødvendige ting, som skal være lige ved hånden 😉

* Flade sko, skiftesko. Jeg KAN ikke hoppe rundt på stilletter så mange timer. Omvendt er sneakers også ofte for varme/tunge, så et par lette loafers er perfekt. Især hvis man skal gå hjem en sen aften, efter modefest ude i nowhere hvor der ingen taxaer er at preje, og stilletterne gnaver som ind i h…….ja, det er ikke digtet i helt fri fantasi, kan I nok høre 😉

* I samme kategori: Vabelplaster! Jeg havde glemt det derhjemme den første messedag. Og måtte således bøde for det resten af ugen. Av.

* Solbriller og lille taske solcreme. Denne modeuge må i sandhed siges at være sommer-modeugen. Hold op, hvor har det været varmt!

* Proviant til depoterne. Særdeles vigtigt. Det er travle og tætpakkede dage og den ene dag, havde jeg altså været oppe kl. 06.00 med Paven og fik frokost omkring kl. 15.30. Det er meget sent for mig! Så med chokolade, små müslibarer og en masse vand kan man langt bedre klare sig.

* (Kompakt)kamera og visitkort. HAR prøvet tidligere år at være foruden enten det ene eller andet. Begge dele er dybt utjekket og ikke ret succesfuldt. Husk dem. Jeg har et mindre kompaktkamera, jeg ofte bruger under messer, modeuger og lignende, fordi det vejer langt mindre og kan være i alle mine tasker, modsat mit store kamera til hverdag. Det tager ikke helt lige så knivskarpe billeder, men det er fint til formålet. Hvis du er blogger og går på messe, så HUSK desuden altid lige at spørge, før du begynder at fotografere. Det er ikke alle, der bryder sig om det. Især flere af de store, eftertragtede brands oplever ofte kopister og efterligninger – og er derfor tit på vagt.

* Lidt ekstra taske-makeup. Efter så mange timer på farten – især i sidste uges hede, er det rart lige at kunne opfriske ansigtet lidt. Med en solpudder, en lille fugtighedscreme, en neglefil og neglelak, så er jeg godt dækket ind. Har jeg disse, kan jeg sagtens klare mig.

* Taskeparfume. Jeg har ALTID en parfume i tasken. Modeugen ingen undtagelse. Da min mand for noget tid siden kom hjem med min absolutte yndlingsduft fra Balenciaga, fordi han var kommet til at vælte og smadre en af mine andre flasker ude på badeværelset, var vores øjne noget store, efter at vi pakkede den ud, for den viste sig at være super lille, men puttet i en af de store æsker. Men den har faktisk vist sig særdeles handy, fordi den er en perfekt taskestørrelse.

* The Necessities: Penge, Dankort, nøgler og telefon. (og headset, så jeg kan tage kald og snakke/koordinere, på vej mellem events, shows og messer)

P1330168

Tasker: Celine & Leowulff // loafers: Saint Laurent // shades: Acne // makeup: Mac, Yves Rocher & Makiash // pung: Marc Jacobs 

***

4 kommentarer

 • Det er virkelig fedt at du præsenterer den mere virkelige udgave af modeugen (eller hvad ved jeg egentlig, jeg er så langt fra modeugen som man kan komme – både mentalt og fysisk, ha). Anyways, det virker i hvert fald som om du giver os et mere realistisk og nærværende billede af modeugen, og det er rart! Det er alt andet nemmere at forholde sig til din taskes indhold nu og her fremfor de kommende kollektioner, som vi ikke kan købe før om 100 år alligevel. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Tak 🙂 Ja, virkelig var den jo i hvert fald for mig 😉 Alt er jo relativt og kan sagtens forstå, hvis der er en del, der ikke rigtig orker høre om det. Men ikke desto mindre, er det meste faktisk ikke super glamourøst, selvom det måske ser sådan ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Louise, har du deltaget i modeugen som blogger eller har det også være som en del af dit øvrige arbejde? Du arbejder stadgi som freelance ikk? Jeg synes det kunne være spændende at høre lidt om det, så håber det er ok, at jeg spørger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Hej Mathilde. Helt ok, det har jeg måske egentlig heller ikke helt fået forklaret godt nok herinde. Det må jeg lave et indlæg om ved lejlighed 🙂 Jeg deltager mestendels grundet mit job. Ikke så meget med ‘freelance-kasketten’ på, men mere qva det bureau, jeg arbejder deltid på. Vi besøger vores kunder, har selv haft arrangeret nogle event undervejs og henter dertil naturligvis en masse inspiration fremadrettet. Når det er sagt, får jeg naturligvis også en del invitationer qva bloggen – og enkelte har jeg prioriteret at deltage i – som blog. Men langt størstedelen er, på godt og ondt, hårdt arbejde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

MY FASHIONWEEK