JEG SER IKKE NOGET PROBLEM

QUILTET DENIM – TIL MOR & BARN

denimjacket

1. Geometric Quilt: Isabel Marant (sold out) // 2. Polka dot Denim: Baby Gap // 3. Classy Quilt denim: Mango // 4. Cute hoodie Quilt: Stella Mccartney Kids // 5. Boxy Denim Quilt: MarMar Cph // 6. Romantic Denim Quilt: Poppy Rose // 7. Oriental Blue: Isabel Marant. 

Jeg er som besat af quiltet denim for tiden. Helt og aldeles. Stod det til mig – og hverken pengepung, lagerbeholdningen på diverse webshops eller sund fornuft – så klikkede jeg øjeblikkeligt Isabel Marants model hjem til mig selv og Stella Mccartney Kids modellen hjem til Paven. Den er simpelthen for cute! Og så med hætte. Og så er det faktisk det fineste sarte heste-print, der er trykt i jakken. Og som bekendt, elsker Paven jo heste! Hun ville dø af lykke over den jakke. Men altså. Den er ret pricy af en lille overgangs/pynte jakke at være, og så har hun allerede den viste model fra MarMar. Poppy Rose modellen er nu også virkelig fin og feminin. Modellen fra Mango til voksne er et virkelig godt budget venligt bud. Stod jeg ikke med det ene ben på vej ud af døren til London, var den allerede klikket hjem. Men jeg forsøger at lade fornuften råde.

***

4 kommentarer

 • Ida

  Årh, jeg dør langsomt over hvor fint det er! Især dine to (dyre) favoritter. Sommetider er der bare ikke balance imellem fornuft og det som får hjertet til at banke lidt hurtigere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Haha, hvor har du ret 🙂 Og ja, er de ikke bare skønne? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  …Den fra Mango kan anbefales..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Åhh, du frister 😉 Og ps: er sikker på den klæder dig! Den er så pæn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG SER IKKE NOGET PROBLEM