SOMMERHUSLANDET

* ALL SIMPLE WHITE *

P1330657P1330620P1330696

Hold da op. Hvordan filan blev det lige august? Jeg kan seriøst ikke forstå, hvor juni og juli blev af? Det er altså lidt uhyggeligt. August har jeg gruet for og glædet mig til længe. Både fordi det bliver en tarveligt travl måned, men også god og fyldt med rare ting. Allerede fra på mandag skydes Modeugen i gang og det betyder som vanligt et tæt pakket program og derudover sidder jeg også med et par personligt store deadlines. Én af dem skal I nok komme til at høre mere om. Og så venter der faktisk også to rejser forude i august. Begge relativt korte ture, men dog stadig rejser – og dem ser jeg meget frem til! Så jeg tager mig lige en stor kop kaffe, trækker vejret helt ned i maven og tæller til tre. Har lidt samme fornemmelse i maven, som lige inden man skal til at hoppe op på løbebåndet. Om lidt hæver vi farten. Om lidt bliver musklerne ømme. Men bagefter. Så har kroppen det SÅ godt. Haha….underligt sammenligning måske. Men ikke desto mindre til stede. 1,2,3. Go.

Ps: Outfittet har ikke en dyt med noget at gøre, havde bare en all white dag oppe i sommerhuset. Har været SÅ glad for disse bukser, men må desværre sande, at mine sørgeligt uformindskede fødedygtige hofter ikke vil forlade mig. Så de hvide bukser, jeg ellers gerne havde set i brug under Modeugen strammer gevaldigt om måsen. Derfor er de faktisk også sat til salg på min lille shop, sammen med lidt andre ting, så kig da lige fordi, hvis I lyster. God fredag!

P1330615P1330655

Bukser: Bllack Noir // top: Modström // sneaks: Adidas Superstar 

***

4 kommentarer

 • Årh, du er altså pivpæn, er du, Louise!

  Som du har det med august, har jeg det med september. August bliver travl, men kun sidst halvdel. September bliver et arbejdshelvede for både gemalen og jeg. Vi klemmer ballerne sammen.

  PS Var den video fra fb, din mand lavede, lavet med et GoPro?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Årh, altså, mange tak, du er rar! Ja, det er bare om at klemme ballerne sammen, der er ikke andet for. (Dyyyybt suk). 🙂
   Ja, det var et Go Pro;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg sukker med dig i august, kan du sukke med mig i september 🙂

   Cool. Min lillebror købte et i Japan og har brugt det helt vildt siden. Giver nogle ret skægge fish eye-billeder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, deal! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SOMMERHUSLANDET