VELKOMMEN

BAMSES BILLEDB(L)OG

dollhousefoto

Har bare haft den BEDSTE weekend. Helt super.

Lad os starte med torsdag aften. Havde hængt tøj frem til fredagssjov, handlet og gjort rent til fremvisning. Paven var spist af og alt var godt. Lige indtil stegepanden ramte. Den der stenhårde, klamme fornemmelse, der starter i panden og bare fortsætter ned i skuldrene og ryggen. Toppet med lidt snigende feber, tiltagende hoste og ondt i skroget. Da fredag kom, måtte jeg indse min sandhed. Havde planlagt at tage dagen fri med Paven, så vi kunne hygge lidt, inden mor skulle ud og ’føjte’. Men hun måtte i stedet afleveres og skubbes ud af døren sammen med far:

Skærmbillede 2014-09-13 kl. 22.44.49

Og mens jeg sad dér i sofaen fredag morgen og ørlede ned i en spand, kunne jeg konstatere, at hverken festkjole, Pharrell, middag på fin restaurant eller alenetid med mand blev denne gang. Jeg tilbragte i stedet fredag med drugs, dyne, en ordentlig portion selvmedlidenhed og noget så ophidsende som PopStars. Efterfulgt af 13 timers søvn. Hvorefter jeg vågnede – og var frisk??!! WTF. Lidt mystisk. På den ene side: ret rart. På den anden side: EN dag, skulle jeg være syg. En!!!! Bare EN. Og så lige dén dag. Ej, men come on.

Sideløbende med dette var der også lige en blog, der flyttede hjem. Det kunne jeg måske også godt have været bare en tand mere delagtiggørende i. Men jeg var for dopet til at fokusere på en skærm. Gav det faktisk et forsøg. Det kunne jeg godt have sparret. Og nåå ja ps: Så røg nettet da også. Nå. Lørdag mens jeg sidder og tænker, at ok – jeg har det jo meget godt her i smørhullet med mand og Pave og netop har iført mig rigtigt tøj og faktisk redt håret og i et vist omfang ser næsten anstændig ud. Så får jeg dette lille stykke installationskunst fremlagt af ivrig 3-årig:
foto

Ja, tak for kaffe. Mor forstår godt et hint. #jeggårpåkurnu #fedogfærdig

Håber ærlig talt jeres weekend har været lidt bedre.

 

12 kommentarer

 • Helene

  Det lyder som en rigtig øv-weekend 🙁 Men!!! Fandt du så Østerbros bedste bland selv slik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Helene, det var det. Men da man først havde ‘slugt kamelen’ var det også ok med en lille friaften på sofaen 🙂 Min mand købte bland selv slik til mig. som jeg var lidt for skidt til at spise (og SÅ er det galt) haha…..jeg ved faktisk ikke hvorfra? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

   Friaftner er umanerligt undervurderet! Selv håber jeg til tider (som i denne weekend) på gråvejr så det ligesom er godkendt at spendere weekenden på langs 😉

   Ej, SÅ er det altså galt. Jeg måtte selv i netto på Blegdamsvej uder skybrudet lørdag. Sådan en pose haribo er bare ikke helt det samme som bland selv slik 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Du har helt ret. Og indrømmet: da jeg først havde lagt mig under dynen og vidste Paven var i gode hænder hos farmor og farfar og filmen var sat på og der var helt helt fred og ro – så nød jeg det da også. Minus sygdom naturligvis 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh øv! Håber næste uge bliver bedre! Hvordan hænger det egentlig sammen med Bloglovin’? Jeg var heldig at jeg også følger med på Facebook og kunne se dine nye opdateringer, troede ellers bloggen var gået i stå på Looklab med et farvel-og-på-gensyn indlæg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak for din kommentar Laura, du har da helt ret!! Jeg skal selv notoficere Bloglovin, ellers rykker den ikke med. Det gør jeg straks 🙂 Tak. Godt du fandt vej herhen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Åh nej, åh nej, det med Pharrell er jo bare trist! Men hold nu op, hvor er det sjovt med installationskunsten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det var godt nok lidt trist :/ Og det er min datters billede af sin mor da vist egentlig også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Er død af grin over den med Bamse på sofaen… men på positiv siden, ser du da ud til at slappe HELT af og smile!!! Så gør det mindre at maven er højere end sofaen 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha….ej for f…..min mave er simpelthen højere end sofaen 😀 Uff, jeg tror, jeg skal i gang med at løbe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elskede og elsker stadig det fine stykke installationskunst. Måske det skulle med på SMK’s nye Elmgreen&Dragset-udstilling? Her bliver familierollerne også tydelige, når farbamsen sidder i stolen og som det første skal have kaffe, mens Beanbamsen putter sig ind til mor, der sidder lidt klemt mellem de to.

  Nå, men på positivsiden var det ikke en længere omgang sygdom. Såe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Haha, ja det kunne da lyde sådan 😉 og nej, ikke den der nedslående sygdom, den er slut, heldigvis. Om end jeg stadig skranter en del :/ efterår, klassisk efterår…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN