BAMSES BILLEDB(L)OG

BILLIGE LEO LOAFERS

hvid-herre-skjorte-og-leo-loafers21

Lige et lille hurtigt tip herfra. De af jer, der godt kunne lide mine black/white leo-loafers fra Saint Laurent, men som måske var knap så vilde med prisen, kan måske finde glæde i disse der ligner ret meget. Da egentlig et meget godt budget-bud, right? Jeg er vældig glad for mine i hvert fald, fordi de er så nemme at style – og nogen gange gør H&M det jo også ret godt.

hvid-herre-skjorte-og-leo-loafers01

5 kommentarer

 • Efter du er flyttet bliver bloglovin ikke opdateret med de nye indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Camilla. Ja, det er jeg. Jeg har notificeret Bloglovin, så forhåbentlig skulle de meget gerne have det fikset snart. Har ladet mig fortælle, de er lynhurtige. Men det er dem, der skal ‘rykke’ feeded med over.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Hej Camilla. Det burde være fikset nu???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Du er tilbage i mit bloglovin feed. Skønt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BAMSES BILLEDB(L)OG