FIN BØRNEFRAKKE MED BOMBER FRA ZARA

CASUAL SUNDAY AT THE CASTLE

P1330397P1330403P1330434

Lidt billeder fra en weekend inden jeg drog af sted til hhv. London og Spanien. Klassisk søndag for vores vedkommende. Ud i det blå, hjemmebragte madpakker, praktisk fodtøj, varm strik og slentre søndag når det er bedst. Denne gang var vi taget til Ledreborg Slot, vi kan ret godt lide at tage rundt og gå ture udenfor København. Nu skyldtes denne eksakte tur så også, at min mand skulle teste en bil, så vi var mere eller mindre ‘tvunget’ til at køre land og rige rundt, men det var drøn hyggeligt – især da vi indtog frokosten på forsædet i silende regn med musikken drønende ud af højtaleren og Paven, der skrålede med på bagsædet, haha.

Ofte kører vi også bare af sted. Uden at vide hvorhen. Så finder vi en vej og en retning undervejs. Den type spontanitet er ret skøn, når man jo ellers har en hverdag med to travle jobs, en 3-årig og masser af skemaer, rutiner og bagkanter, der dagligt skal tilgodeses. Har I nogle gode forslag til steder, hvor der er smukt/sjovt/hyggeligt at tage hen og vandre rundt?

P1330419P1330387

Paven: jumpsuit fra Little Pieces // sko fra Angulus

&

Jeg: Kashmirtrøje fra Zadig & Voltaire // taske: Leowulff // shades: Tom Ford // sneaks: Adidas Superstar

***

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FIN BØRNEFRAKKE MED BOMBER FRA ZARA