CASUAL SUNDAY AT THE CASTLE

DEN GRÅ VINTERFRAKKE

greycoats

1. Klassisk fra Isabel Marant // 2. Oversize fra Carven // 3. Metallic & casual: Munthe //4. Oversize bouchlé fra Heartmade // 5. Minimalistisk plys: Ganni 

Jeg har alle dage elsket grå – i stort set alle toner. Og jeg gad virkelig godt have en grå frakke her til efteråret/vinter. Allerhelst i samtlige nuancer, hvis jeg hverken lod mig begrænse af økonomi, reelt behov, klædeskabet herhjemme eller generelt god ‘pli’, haha. Jeg synes alle disse 5 jakker kan noget hver især. Som min garderobe gerne måtte indeholde. Uden skelnen til sund fornuft. Nr. 1 fra Marant har det smukke herre-look, som jeg synes er så klædeligt og som altid holder. Både til bukser og kjoler. Nr. 2 fra Carven kombinerer noget voluminøst med militær-looket, som er ret cool og så er farven, den matte antracitgrå jo til at dø over. Elsker den. Nr. 3 fra Munthe har derimod den smukkeste lyse musegrå nuance, der med sin silkeoverflade og diskrete quilt gør den næsten lidt metallisk og ret ‘tæppe-agtig’ i snit og stil – virkelig lækkert. Lidt det samme kan bouchle jakken fra Heartmade og nr. 5 fra Ganni er bare klassisk cool og evigtgyldig pæn. Kort og godt.

Så ja. Som I nok kan høre, bliver det svært for mig at vælge. For jeg mangler jo alle nuancer af grå. Det har jeg lige argumenteret stærkt hjem. Ikke?? Skal jeg begrænse mig, er det nok især nr. 2, 3 og 4, som får mit hjerte til at banke. Fordi de er helt enkle og samtidig ‘leger’ så meget i snit, struktur og overflade. Det er pænt.

***

2 kommentarer

 • Marie

  Lige et godt råd fra én der har nr. 1 fra Isabel Marant: LAD VÆRE! Skod kvalitet. Den faldt fra hinanden en uge efter den kom i brug og den butik jeg havde købt den i måtte levere alle tilbage igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ej, virkelig?? Hvor er det for dårligt!! Tak for info, så vil jeg da helt sikkert gå udenom den. Især når der findes så mange andre fine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

CASUAL SUNDAY AT THE CASTLE