SHEARLING JAKKEN FRA MANGO I BRUG

EFTERÅRSNYT TIL PAVEN FRA POMPDELUX

pompdelu3imageP1340094

For nogle uger siden modtog jeg en mail fra børnetøjsmærket PompdeLux. De ville gerne forære Paven et par styles fra deres nye AUTUMN/WINTER14 kollektion, der især er inspireret af skovens blade, små dyr og sarte jordfarver. Og skæbnen ville at jeg faktisk tre dage forinden netop havde siddet og trevlet hele deres webshop igennem, mens jeg i stakåndede vendinger fortalte min kollega, hvor fint jeg synes, det hele var. Jeg havde derfor således allerede klikket en del hjem selv. Og er mægtig glad for den lille fine gave, vi nu har modtaget. 

Det var faktisk min søde svigermor, der i tidernes morgen gjorde mig opmærksom på PompdeLux. Hun havde købt nogle ting derfra til Paven – og dem blev vi simpelthen så glade for, at jeg efterfølgende selv gik ind og bestilte flere hjem. Priserne er yderst rimelige og taget den gode kvalitet med i betragtning, så er det altså blevet en tilbagevendende favorit herhjemme.

Derfor kunne jeg også med god samvittighed sige ja tak til de smukke cardigans. For jeg vidste, hvad jeg fik. Og jeg synes, de er noget af det smukkeste. Jeg er vild med farveskalaen, som jeg da egentlig godt gad iføre mig selv også. Den dybmørke blomme og de afdæmpede jordfarver er desuden super fine til hendes nye vinterstøvler – som i øvrigt også er helt magen til sidste års. Ak ja, hurra for gentagelser. Men når man nu ved, hvad man kan lide 😉 Og sådan har jeg det altså også med PompdeLux. Jeg overvejer faktisk kraftigt at gå ind og bestille yderligere et par ting hjem.

Her kan I se de viste styles: Cardigan + Cardigan + skjorte + buks. Er det ikke cute?

P1340092

Tøjet er sponsoreret af POMPdeLUX. Men meninger og ord er helt mine egne.

4 kommentarer

 • Det er nemlig nogle afsindig fine ting, PdL har lavet denne sæson. Det er jo farligt, det her blogging, for pludselig kommer man til at kende så mange fine mærker (og folkene bag), og så ser man pludselig et behov for at købe enormt mange ting fra alle mærkerne. På den positive side behøver vi ikke vaske hver dag hjemme hos os 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, det er så sandt Marina 😉 Virkelig. Men lige i dette tilfælde var det jo så faktisk min svigermor, der fik mig gjort afhængig…tsk! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Meget lækre ting. Nu fristes jeg også, og da vi også har støvlerne, bliver vi da næsten nødt til også at have matchende tøj. Bukserne du linker til er fra str. 110 – har Paven lange ben eller er de små i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, jeg er blot kommet til at gå i den forkerte kategori 🙂 Tak fordi du var opmærksom herpå. De har en der hedder ‘lille pige’ og ‘stor pige’. Vores er str 98 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHEARLING JAKKEN FRA MANGO I BRUG