#TOMATTUREN

FIN BØRNEFRAKKE MED BOMBER FRA ZARA

pavenimagepinkjakkeimagedotsimage

Ville tjekke ind og vise jer, hvad jeg havde med hjem til Paven fra Spanien. For er der én ting, som shoppelystne mommys ‘on the loose’ ved, så er det, at når man er i Spanien, så skal man i Zara! For der er penge at spare. Og det kan vi jo godt lide. Tjek bare min Instagram her 😉 haha…..Jeg blev i den grad dagens helt, da Paven fik sig en lyserød lækker plys-jakke med let klokke facon og kæmpe oversize bomber på. Og jeg vidste det godt. Derfor var jeg heller ikke i tvivl. Om end vores shoppetur var mildest talt utrolig hektisk. Vi havde blot knap 40 minutter – og skulle jo også lige finde rundt i byen. Det resulterede i at jeg gik i sort. Og egentlig bare endte med at stå og stirre tomt ud i luften, mens horder af kvinder kastede om sig med tøj og tasker, sko og babydragter, mens jeg var helt ude af stand til at fokusere på noget – andet end risikoen for at jeg missede aftensmadden, haha….

Heldigvis kom søde Michala mig til undsætning og hun har derfor faktisk både fundet, medbragt og købt denne for mig – da jeg kort forinden havde ytret min ekstase over pink plys med bomber. Paven og jeg takker og bukker. Den er nok endnu lidt for varm, for der er fór i, men i søndags hvor det regnede fik hun lov at have den på ned på legepladsen. Hun elsker den! Jeg har kun kunne finde den i grå på deres site – men den er nu også ret fin!

bornejakkeimagelyserødfotopigejakkeimage

Frakke fra Zara // kjole fra H&M // sko fra ByKier 

***

2 kommentarer

 • Ida

  Øj hvor er den fiiiiiin! Det er dælme prof at kunne shoppe til andre(s børn) på den måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

   Ja, ikke? 🙂 Det var fordi vi før havde set på den og konstateret at vores piger er samme str og i øvrigt har ret ens smag i tøj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#TOMATTUREN