DEN GRÅ VINTERFRAKKE

HVID HERRE SKJORTE OG LEO LOAFERS

P1330914P1330941P1330931

Bedre sent end aldrig. Er det ikke sådan, man siger? Billederne her er fra Modeugens første dag, så de er ved at være lidt gamle. Men de sidste uger har bare været lidt travle. Heldigvis med en masse gode ting. Har netop fået afsluttet et stort og omfattende bogprojekt, som jeg (sammen med en masse andre) har arbejdet på i rigtig mange måneder, og det er både vældig rart – og lidt tomt. Haha, kender I det? Og så har der jo været en helt masse rejser. Jeg mangler stadig at vise jer indlæg fra både London og ikke mindst Spanien, hvor jeg var på pressetur i tomatmarkerne – en virkelig unik oplevelse. Men nu må jeg vist hellere få afsluttet Modeugen, en gang for alle.

Jeg fik faktisk i går leveret en pakke, som øjensynligt har været meget længe undervejs. For på brevet stod der: Kære Louise. Om lidt begynder Modeugen og derfor skal du da have følgende ‘overlevelses-kit’. Hmn, noget kunne tyde på, at PostDK har sovet lidt i timen? Pakken indeholdt b.la en masse vabelplaster – og min søde kollega Maria, der også har taget disse billeder, kan vist roligt skrive under på, at dén pakke kommer lidt for sent 😉 Den kunne jeg virkelig godt have brugt. Skoene her var nemlig helt nye – og naturligvis SKULLE de på. Problemet med helt nye sko, der slet ikke er gået til – og en overophedet messehal med et ventilationssystem, der var brudt sammen var bare – at jeg fik de ondeste vabler!!! Så ja, lige dén pakke havde været ret handy at have fået til tiden. Tsk.

Jeg tror måske, her bliver lidt stille over weekenden. Jeg er alene med Paven, mens hendes far er ude og ‘føjte’ og så er der sjældent meget tid foran skærmen. Derudover sker der snart lidt forandringer herinde, og den slags tager jo også lidt tid 😉 Nu vil jeg dog smutte ud af døren, skal til middag hos Cat med en masse andre skønne damer,

God weekend!

P1330924P1330936

Shirt: Hugo Boss // jeans: Zara // loafers: Saint Laurent // shades: Tom Ford // bag: Leowulff // watch: Daniel Wellington

***

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEN GRÅ VINTERFRAKKE