PLEATED MIDI SKIRT & ALL WHITE

HVIS INSTAGRAM KUNNE TALE

kunstfotobogfoto

Se mig, jeg er kultiveret. Jeg læser bøger. Gode bøger. Og jeg drikker vin. God vin. For jeg er finkulturel og ret så ekskvisit. Ja ja, indrømmet, der er også en fælt nederen chokoladebar med på billedet. Og den signalerer ikke ligefrem ”se-mig-jeg-har-personlig-træner-lever-af-spirulina-juice-og-kan-holde-mig-på-2-kalorier-om-dagen-for-jeg-har-sygt-selvkontrol-og-dermed-overskud”……Men det var en svupser. Jeg kiggede mest på den. Ok, jeg spiste den. Og det er ikke en gang en lækker økologisk mørk 70% kakao chokolade med salt-nibs, som ellers havde været lidt cool. Men i det mindste var min indtagelse af denne slave-chokolade for pøblen nærmest ceremoniel. Det tæller da også?

kunst1foto

Jeg går også på museum. Og kigger på installationskunst med barnet, mens vi diskuterer vandløb, udsmykning og rumudnyttelse. Og lærer lidt om livet – i høje hæle på islandske kampesten. Præcis som man gør, når man er en del af kultureliten. Fik da også Sarah Bernhardt kager i cafeen. Med en eksotisk the til. Som de dannede mennesker, vi jo er. Kulturelt og åndeligt velsignet med en stoisk ro og naturlig interesse i kreative udspring. En fornem formiddag på museum med skulpturer og levende kunst blandet med ædelbåren oprigtig interesse fra utroligt klog og unormalt fremmelig 3-årig. Se selv.

Sådan er vi. En finkulturel familie. Vil gerne give sunde værdier videre til Paven. Og lære hende lidt om kunstnerisk dannelse og hvordan man lever kultiveret:

spiderfoto

Ja, det er mig……

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PLEATED MIDI SKIRT & ALL WHITE