DENGANG FIE FANDTES.....

NYE KØB FRA ZARA KIDS

P1330939P1330905P1330899

Da jeg var i Spanien for nogle uger siden, havde vi den ene dag 40 minutters ‘fri leg’, hvilket de shoppelystne mødre naturligvis valgte at benytte på en turbo tur i hhv. Zara og Mango. Det skal man, når man er i Spanien. I forvejen er der tale om kæder med virkelig gode priser – og de spanske priser er endnu bedre! Jeg kunne ikke stå for denne sweatshirt og de grønne shorts til Paven – og hun er sjovt nok helt vild med shortsne, som hun selv mener er en kjole, haha. Der er små bindebånd/sløjfer på oppe ved livet – og dem er hun meget begejstret for. Man er vel lidt pyntesyg, når man er 3 år.

Billederne er fra i søndags, hvor vi tog på Louisiana, mens der var åbent hus derhjemme og så Olafur Eliassons seneste kunstinstallation, Riverbed. Paven var åbenbart ellevild med konceptet at fylde museet med islandske sten – og på stranden bagefter skulle dén kunst naturligvis eftergøres 😉 Vi har efterfølgende måtte bruge en del energi på at fortælle, at vi ikke ønsker stuen fuld af sten på gulvet. Det virker som om, hun ikke helt forstår……

P1330917P1330894P1330923

Sweatshirt: Zara // Shorts: Zara // sko: ByKier // strømper: Stella Mccartney Kids (old)

***

4 kommentarer

 • Hvor er hun bare SKØN!! Sådan skøn med skøn på…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   <3 Du rare du:) Du havde helt ret med den bluse. Den var et hit. Det går jeg også ud fra Mickey var? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De shorts er virkelig også fine! Pænt print og den helt rigtige grønne farve. De er også et godt match med sweatshirten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det synes jeg også, gad vildt godt, de fandtes til voksne. Ja faktisk gad jeg godt hele sætte selv, aehm 😉 Host….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DENGANG FIE FANDTES.....