SLOUCHY & SILKY GREY

OVERSIZED SHEARLING BIKER JACKETS

Untitled-11. Black leather Acne // 2. Nude leather-look Asos // 3. Black leather Mango // 4. Grey leather Muubaa // 5. Black leather Just Female 

Allerede sidste vinter var jeg lun på disse smukke shearling jakker. Forrige sæson var det dog hovedsageligt Acne, der havde lavet overbevisende styles – og de var lidt for pricy til min smag. Nu bugner de fleste webshop med dem – og min lyst er langt fra styret. De ligger i alle prisklasser og det afhænger i høj grad af, om enten læder/ruskind og/eller shearling foret er fake eller ægte. Acnes model er stadig gudesmuk, men desværre også ualmindeligt dyr.

Selv har jeg slået til på modellen fra Mango, som er ret vellykket. Det er den på det store billede og nr. 3. Den er i rigtig læder, mens foret er fake og den kombination kan jeg bedre leve med. På deres packshot (nederst) ser den ud til at skinne ret meget, men jeg har netop fået den ind af døren i går og den er mat. Som på modellen øverst. Ellers havde jeg sendt den retur. Og de giver faktisk 30% på hele webshoppen med koden 5weewend til og med søndag.

Muubaa og Just Female modellerne er i mat ruskind og også rigtig fine. Og havde jeg ikke haft en 3-årig kanalje at jonglere rundt med på armen dagligt, er den lyse fra Asos også et god bud.

***

Indlægget kan indeholde affilliate links

4 kommentarer

 • Louise

  Søde Loui… Den mango jakke vil jeg da også ha’!! Hvordan er den i størrelsen?
  Kram Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • guldlog

  Altså jeg købte i str m for at være sikker på den sad lidt oversize og for at kunne have tyk sweater under her til vinter og den passer helt fint. og er ikke for stor eller lign i ærmer el. andet. men jeg kunne nok også sagtens have brugt en small? du er nok lidt mindre end mig?

  til info: bæltet er ikke så pænt. jeg har blot pillet det af, synes stadig jakken er super fed uden og jeg bliver alligevel skør af at det hænger der og dingler 🙂 men altså, hvis det er med til det samlede look man godt kan lide, så skal man overveje, for modsat jakken er bæltet ikke i rigtig læder. måske tager jeg det på igen? kan ikke helt beslutte hvor meget det irriterer mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej.
  Rigtig fin jakke, som jeg selv har kigget på 🙂
  Hvor varm vil du vurdere den til at være ?
  God aften og weekend til dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej – jeg synes, den virker virkelig varm? Men nu er vejret jo heller ikke så koldt. Men ydresiden er i lammeskind og selvom foret blot er noget syntetisk noget, er den altså ret så varm. Jeg har haft min på et par gange nu, men har været nød til at tage den af hver gang, fordi jeg var ved at smelte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SLOUCHY & SILKY GREY