BILLIGE LEO LOAFERS

PÅKØRT I PENCILSKIRT

P1330860P1330875P1330852

Nå, ja – for lige at fortsætte den fabelagtige saga om Loui den (latterligt) uheldige, var forrige weekend faktisk også en blandet fornøjelse. Fredag skulle jeg nemlig til middag hos søde Cathrine, og bedst som jeg drøner af sted på min gamle herrecykel iført stramt pencilskirt, høje stilletter, pink læber og cykelkurven fuld af godter bliver jeg simpelthen påkørt! Af en anden cykellist. Resultat: Jeg ligger og roder rundt ude på cykelstien i yderst kompromitterende stilling (pencilskirt + stilletter + herrecykel = BAD combi).

Det kan godt være, min mand mener, at min nye nederdel er lidt afslørende idet blonden går så højt op – men så skulle han da sandelig prise sig lykkelig for ikke at være vidne til synet af mig med snuden i asfalten og måsen i vejret. Gys for en grim affære. Med blodigt knæ, ditto hånd og svækket værdighed fik jeg listet mig i en taxa og efter kærlig behandling, lyserød forbinding (!!), lidt god mad og vin – og søde damer ikke mindst, gik det hele jo alligevel.

Note til selv: Ålestramt pencil-blonde-skirt er super flot. Bare ikke i cykelstyrt. Da er det vældigt upraktisk.
Serviceinfo: Påregner du at udføre et tvunget spagat over cykelstang med maven solidt placeret over styret – overvej da mormortrusser, cykelshorts eller bare bukser. 

P1330874P1330859

Pencilskirt: Ganni // pumps: By Malene Birger // clutch: vintage // strik: River Island

***

Indlægget kan indeholde affilliate links

11 kommentarer

 • Åh en uheldig oplevelse – men er sikker på at du så fin ud med din lyserøde forbinding alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ja det var det altså 🙂 Jeg var meget begejstret for min lyserøde forbinding a la Rockpaper, især Paven var totalt forblændet heraf dagen efter, haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er alligevel ret imponeret over at du kan cykle på en herrecykel i stram pencilskirt. 🙂 Godt der ikke skete noget alvorligt, og godt i havde en god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Lad mig sige det sådan: det gør jeg så nok heller ikke igen. Det var….mildest talt…ikke optimalt 😉 Sammensat med stilletter ej heller. Men hey – det slår mig lige, at det jo nærmest er verdens bedste reklame for den her nederdel. For den er intakt. Trods as og mas på cykel, styrt og flyvetur over styr og hvad ved jeg. Ikke en blonde er løbet. Det er da egentlig ret godt… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et uhledigt sammanstød, men du ser btw. virkelig fin ud i den nederdel…
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak skal du have 🙂 Ja, det var ærlig talt ret uheldigt. Men også ret godt, der ikke skete mere, for jeg fik mig da en lille flyvetur…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Haha, av for en oplevelse da! Men sikke et flot elegant outfit du havde på til “lejligheden”, kan man vel sige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hahaha, ja….skal måsen i vejret, så skal den i vejret med stil 😉 Eller noget….haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, åh kunne simpelthen ikke lade være med at grine af din beskrivelse af den uheldige situation. Stakkels dig dog! Ikke desto mindre må jeg rose dig for dit flotte outfit! Jeg er vild med tilførslen af farve med de smukke blå stilletter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød 🙂 Ja, efterfølgende kan jeg jo også godt selv indrømme det komiske i situationen, om end jeg i ‘gerningsøjeblikket’ ikke morede mig ret meget :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • The planned public hearing is drawing a good deal of attention from around the world, and we hope Toyota will with full sincerity explain its stance on the problem, the mass-circulation newspaper Yomiuri Shimbun said yesterday.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BILLIGE LEO LOAFERS