OVERSIZED SHEARLING BIKER JACKETS

SHEARLING JAKKEN FRA MANGO I BRUG

P1340062P1340071P1340083

Så kom min shearling jakke fra Mango i brug – men puhhh, det var alt for varmt. Så jeg må nok vente lidt med at bruge den – eller i hvert fald ikke sætte den sammen med tyk sweater. Men I er ret mange, der har spurgt til den, så her kommer den i aktion. Jeg synes den er virkelig god og flot, men bæltet tog jeg af, for det var ærlig talt lidt plastik-agtigt, hvor selve jakken er i lammeskind.

Billederne er fra i går, hvor min mand og jeg var på ‘overraskelses-kæreste-dag’ sammen – og var på Skodsborg Spahotel. I skal nok høre mere om dagen, men det var virkelig skønt. Fredag aften var jeg til fødselsdagsfest hos søde AC med alle pigerne og nu skal jeg af sted til min mors fødselsdag, så det har i sandhed været en weekend fuld af fest, god mad og stramt program.

P1340063P1340077P1340069

Strikkjole: h&m // jakke: Mango // clutch: Yvonne Kone // sko: Gestuz // strømper: Wolford // ring: Monies // shades: Bottega Veneta 

***

Indlægget kan indeholde affilliate links

8 kommentarer

 • Den er da også bare super lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Julie, ja jeg synes faktisk også den er virkelig vellykket. Især til prisen, det er lammeskind, så det er ret lækker i kvaliteten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hardinger

  Hvordan er den i størrelsen ??? tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det er altid lidt svært at svare på, også fordi det jo afhænger af, hvordan du vil bruge den 🙂 Måske lidt lille? Men nok ret normal? 🙂 Se evt. mit svar overfor mht mit eget valg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er superflot! Må jeg spørge hvilken størrelse du har taget, og hvordan du synes den er i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak 🙂 Jeg har taget den i en m. Bruger normalt small, men ville gerne have den var lidt boxy i udtrykket og at jeg kunne have tykke trøjer under her til vinter. Og den fungerer ret godt i m. Den er ikke vildt stor på fx armene eller skuldrene nemlig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ lækker jakke! Den klæder dig! :))

  http://www.frederikkeegel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OVERSIZED SHEARLING BIKER JACKETS