FAVORITTER SS15 - STRUKTUR & OVERFLADE

SLOUCHY & SILKY GREY

P1330996P1330958P1330970

Et hurtigt hej fra mig, mens jeg helt tilfældigt hopper rundt på strandsten i leoplettede ponypelssko og med shades i gråvejr. Billederne er fra forrige søndag, hvor vi var på Louisiana og se Olafur Eliassons nyeste påhit og min nye smukke sølvgrå jakke fra Munthe matchede både strandturen og kunstinstallationen ret godt 😉 Jeg elsker at den har så meget struktur og arbejde i overfladen, samtidig med at den er så enkel og ‘ren’ i udtrykket. Jeg tror, vi kommer til at blive ret gode venner. Den findes også i en mørkere grå – og den var nu ærlig talt også ret pæn! (Og måske i virkeligheden mere praktisk?)

P1330987P1330972

Jeans: Zara // Jakke: Munthe // strik: Uniqlo (old) // sko: Acne // shades: Bottega Veneta via Opticzoo.dk 

***

Indlægget kan indeholde affilliate links

9 kommentarer

 • Virkelig pænt outfit. Elsker alle de forskellige nuancer af grå 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit, er helt vild med dine pæne pæne sko! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha Tak Julie. Havde faktisk sat dem til salg. Men kunne mærke, da jeg begyndte at få bud og kommentarer – at jeg havde fortrudt. Ret stenet. Men jeg tror altså liiiige, vi skal have en sæson til sammen 🙂 De er nemlig ret skønne:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Virkelig lækkert outfit! Jeg sukkede også henført over dine instagram billeder fra udstillingen, håber jeg når omkring og se den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Ida. Ja, det må du gøre. Den er ret fin. Jeg har nok – ærligt indrømmet – fået større oplevelser ud af flere af Olafur Eliassons andre værker…men det var alligevel en ‘must see’ for mig. Og ret unikt at få lov at vade rundt i islandske sten ud over det halve af Louisiana 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Det er virkelig et gennemført outfit. Jeg elsker de forskellige nuancer og strukturer. Du er pææææn! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også det ser godt ud :-). Er vilde med det snit over bukserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FAVORITTER SS15 - STRUKTUR & OVERFLADE