SHEARLING JAKKEN FRA MANGO I BRUG

MY WEEKEND GETAWAY

2foto1image

Har haft den bedste weekend. Og derfor er mandag ekstra hård. Kender I det? Jeg skal virkelig hive op i mig selv i dag.

Fredag var jeg som nævnt til hyggeligt og festligt krebsegilde hos Agurken og det blev lidt vel sent. Jeg holdt mig dog fra snapsen, men var alligevel lidt mat lørdag morgen, da vi skulle aflevere Paven. Min mand og jeg skulle på kæreste-overraskelses-tur. Eller hvad vi nu skal kalde det. Jeg har nemlig sagt ja til at teste en Toyota AYGO den næste måned og vi skød testen i gang med lidt alenetid og selvforkælelse. Vi vidste først hvad vi skulle, da vi havde hentet bilen. Lidt sjovt faktisk. I takt med at man får børn og har travle arbejdsliv, har man jo ofte mindre og mindre spontanitet i hverdagen.

Toyota vil gerne sætte fokus på, hvor rart det er at have en bil, når man bor i byen til de der små-getaways, når man har brug for det – og det kan jeg kun være enig i. Især med et barn, der uanset om hun er med eller ej, jo så skal hentes og bringes, er det både nemt og bekvemt med en lille fiks bil. Vi endte med at tilbringe vores lørdag her:

3image5image

Skodsborg Kur og spa hotel. Og det var sørme da en luksus at få lov at lade op her. Hvor skørt det end lyder, var det især den udendørs jacuzzi, jeg nød..?! Det var hundekoldt, når man var over vandet, men under var det helt vidunderligt. Og med den lavtliggende efterårs sol lige i ansigtet, var det næsten magisk. Bagefter tog vi hjem og skiftede og ud og spise og så slentrede vi langs vandet og gik længe og overvejede en biograftur, men vi gad ikke. Ville hellere bare drikke lidt god vin, snakke og nyde ‘freden’. Der er jo drøn på til dagligt – både på jobbet og privaten 😉

P1340099

Bilen er super lille og kompakt og med alle de vigtigste nye finesser. Vi bor på en lille gade på Østerbro og har altid enormt svært ved at finde parkering. Men rent faktisk er denne helt genial – fordi den dels kan være på de små pladser, grundet sin kompakte størrelse, vi prøvede 3 gange hen over weekenden at der var én plads ledig på kvarterets mange gader – som ingen andre end vi kunne komme ind på – bonus!
Dels har den bak-kamera, hvilket er en rigtig stor hjælp, når man skal parallelparkere på meget snæver plads. Bilen har også mulitimediesystem med touch-farveskærm, hvilket min kære mand holder af.

6image

Søndag tog vi op og hentede Paven hos mine svigerforældre og derfra til fødselsdag hos min mor med familien. Vi skulle også lige samle min mormor op på vejen og bilen var perfekt at komme igennem den københavnske trafik med. Jeg tror, vi tager på en ny get-away igen i næste weekend, denne gang med Paven også. Så må vi se, om den kan stå distancen, for kabinen ER lille, men omvendt ret veludstyret.

Den nye Toyota AYGO kan btw også customizes ret meget visuelt, og dermed tilpasses ens egen stil…Vi fik en modig orange. Se hvor fint den matchede efterårets farver:

P1340101

Indlægget er lavet i samarbejde med Toyota, som vi tester bilen for. Jeg har altså ikke fået penge el. lign 😉

 

9 kommentarer

 • Camilla K. Olesen

  Det lyder som den perfekte weekend. Og billedet af dig i spa’en er helt magisk – så det skyldes ikke kun efterårssolen 😉 Det et at have et fint orange lyn (aka. bil) i byen er uden tvivl en undervurderet luksus.
  Og JA! Om jeg kender det. Men det lyder som om, at du har noget at se frem til igen allerede næste weekend. God (man)dag til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak, hvor er du sød:) Ja, nogen gange er mandage bare lidt svære 🙂 Men så må man lige huske på alle de gode ting, der venter og hanke lidt op i sig selv, ikke? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla K. Olesen

   Præcis! Og faktisk er det én af de ting, som jeg gerne vil blive bedre til. At fokusere på de gode ting (jeg f.eks. kan se frem til) i stedet for at hæfte mig ved de “dårlige”. For mandage er svære og puh, hvor det føles som om, at der er længe til weekenden. Men før man har set sig om, så er den der igen – altså weekenden 😉 Jubii!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Kjær

  getaway til Odense måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Tvede

  VINDE LEOWULFF TASKEN I AFTEN..<3 omg det kunne jeg brændende godt tænke mig og vil blive i den syvende himmel af glæde hvis jeg vinder den <3 <3 deltager og håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Jane 🙂 Du skal huske at skrive inde på selve konkurrence indlægget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor ser det lækkert ud!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det var det! Havde ikke lige regnet med, at jeg ville nyde at sidde ude! Men efter en tur i saunagus og igennem de varme bade, var det helt vidunderligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SHEARLING JAKKEN FRA MANGO I BRUG