H&M ALL FOR CHILDREN 2014

FROM THE MEN´S CLOSET

P1340571P1340555P1340572P1340561

Altså egentlig er der måske ikke meget ‘mand’ over dette tøj…. Men ikke desto mindre er langt de fleste af disse items jo ret inspireret heraf. Både ur, sko og frakke er tydeligt designmæssigt hentet fra mændenes garderober. Og dertil kommer at min nye vanvittigt og helt urimeligt lækre silke/kashmir strik fra Dries Van Noten faktisk også netop er købt under herre-kategorien på Trendsales. Fordi jeg elsker, når mine trøjer er lidt oversize (hvilket min stakkels mand og hans garderobestang godt kan skrive under på). Og fordi det ofte er lettere at finde den her slags ting til en god pris hos mændene på TS frem for hos kvinderne. Et lille tip herfra.

Jeg elsker den herre-inspirerede stil. Og gad godt ‘dyrke’ den meget mere, men ofte virker den mere ‘cool’ og ‘casual’ oppe i mit hoved, end når jeg så rent faktisk hopper i det. Kender I det? For mig er det nok balancen mellem det maskuline og det feminine, som jeg godt kan lide. Men det tipper bare nemt for meget til den ene side. Anyway, så er både strik og ur nye – og jeg er ret pjattet med dem begge. Og ja – jeg blev simpelthen FOR inspireret af min egen collage. Haha, lidt dumt, ik? 😉

P1340587P1340549P1340577P1340581

Strik: Dries Van Noten // clutch & coat: vintage // leatherleggins: H&M // shades: Bottega Veneta // sko: Angulus // ur: Daniel Wellington – HUSK få 15% rabat med koden Guldlog!

***

4 kommentarer

 • Ej det var sgu smart at kigge i mændenes garderobe (ja altså, jeg har aldrig sagt jeg var hurtigt). Har tit kigget i H&M’s mandeafdeling og sådan, men har ikke tænkt på det ved brugt tøj som på Trendsales. Den er virkelig fin, den trøje du har fået fat i!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak. Ja, det kan altså godt svare sig. Især med trøjer, for her afslører det sig knap så tydeligt i pasformen, som det ofte gør ved jakker, bukser og lign 🙂 Tørklæder, huer mm kan også være en fordel at søge hos mændene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige en tand for lille til mandetøj men til gengæld køber jeg stort set kun trainers i børneafdelingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha, ej, det var da også smart! Det må være skønt at kunne. Der falder min str 40 nok lidt igennem, haha…..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

H&M ALL FOR CHILDREN 2014