FROM THE MEN´S CLOSET

BEAUTY FAVORITTER – OKTOBER

P1340295

Et par af mine favoritter på badeværelseshylden lige pt. I meget forskellige priskategorier.

1. Matas silkeprotein spray er jeg afhængig af om vinteren. Mit hår bliver tit meget tørt og kruset, ved ikke om det er kulden, eller hvad det er. Et par enkelt pift af denne og så er håret drøn nemt at rde ud. Især når man som jeg ikke kan bruge balsam, fordi håret så nemt fedter. Og så er den billig!

2. Yves Rocher neglelak er en stor favorit herhjemme. Jeg har efterhånden prøvet alt derude 😉 Og denne har bare en usædvanligt god dækkeevne og holdbarhed. Igen til en meget, meget god pris!

3. Og apropos neglelak, så er denne klare ‘lak’ fra Sephora bare virkelig god, når man gerne vil have pæne negle, men absolut ingen tålmodighed eller tid har. Også hvis man f.eks er 3 år gammel. Efter påført neglelak, så drypper jeg blot et par enkelte dråber af denne over – og vupti, så er det tørt. Virkelig smart. Også for at sikre, at Paven, når hun får neglelak på (for ja, den slags hører uløseligt sammen med prinsesse-stadiet!), ikke når at stikke fingrene i munden inden det tørrer.

4. Babor fluids. Instant friskheds-boost til træt og tør vinterhud! Giver synlig effekt med det samme. De er ret vilde! Jeg har fået sådanne små test-eksempler og er ret imponeret af resultatet!

5. Exuviance Triple Microdermabrasion Face polish. Endnu et produkt, der er ret vildt. Den er vanvittigt god mod huden og kan desuden mindske pigmentpletter mm., som os der er ‘oppe i årerne’ jo godt kan få med tiden af for meget sol, kulde mm. Den er super drøj i brug og har sådanne små korn i sig, som også går ind og sætter blodcirkulationen i gang. Den skulle eftersignende også kunne udglatte linjer i ansigtet, og det lader jeg naturligvis komme an på en prøve!

6. Yves Rocher´s let farvede dagcreme, der indeholder mineralpigment, som glatter huden svagt ud og giver en fin glans, er desuden super god her om vinteren. Jeg er ikke så vild med tykke foundations, men denne har en svag farve og samtidig genfugter den hudoverfladen.

Indlægget kan indeholde affilliate links 

P1340301

2 kommentarer

 • Marlene Høj

  Er der nogle mindre gode indholdsstoffer i balsamsprayen fra Matas? Min datter på 3 år har det smukkeste, lange hår, men det er svært at rede ud.Jeg plejer at bruge hårolie, men det vil være rart med et produkt at skifte med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Marlene, uhh, det aner jeg desværre ikke? 😉 Min er pt så lidt bagpå, at jeg heller ikke kan læse det. Så du må nok en tur i Matas og høre ad 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FROM THE MEN´S CLOSET