I WISH: LACE & CASHMERE

BOOZT MIDSEASON SALE – KIDS

midseasonsaleboozt

1. Name It chinos // 2. Angulus vinterstøvler // 3. Noa Noa cardigan // 4. Miniature flyverdragt // 5. Twist & Tango scarf // 6. Little Pieces kjole // 7. Twist & Tango hue // 8. Little Pieces jumpsuit // 9. Anguls babysko // 10. Reima elefanthue // 11. Name It denimbuks // 12. Wheat kjole // 13. New Balance sneakers // 14. Little Pieces sweatshirt

Som I måske har bemærket kører rigtig mange af de store webshops midseason sale lige nu – og der er nogle gode rabatter at hente. Både på vinter og forårstøjet, til både store og små. Men især på børnetøj er det skønt at spare lidt, synes jeg, fordi de vokser så hurtigt ud af det alligevel. Boozt Kids har ligesom voksenafdelingen et rigtig godt midseason sale lige nu og jeg har her valgt mine egne favoritter, som jeg godt kunne finde på at gå efter. Faktisk er et par af tingene allerede klikket hjem.

***
Indlægget kan indeholde affiliatelinks 

4 kommentarer

 • Stine

  Sikke fine sager du har fundet! Jeg er nødt til at høre om dit valg af vinterstøvler til Paven… Når nu du køber Angulus, har du så et andet par til hende til hverdagen i skovbørnehave, eller klarer de ligerfrem det også? Jeg ved jo, du har haft Sorel til hende også… Jeg er bare simpelthen i tvivl om, om det er tilstrækkeligt med et par Angulus til min vuggestuepige, og jeg vil helst ikke ud i termogummistøvler. Gode råd er mere end velkomne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Nej, vi har skam op til flere par skiftesko i børnehaven 🙂 🙂 Det er en skovbørnehave, så der bliver gået til den. Da hun gik i vuggestue brugte hun dog udelukkende sine Angulus, ja. Lidt impregnering og så fungerede det altså helt fint. Self. bliver de lidt slidt, det kan ikke ungås, det bliver næsten alle vinterstøvler. I øjeblikket er de dog i skoven 3 dage om ugen og det slider rigtig rigtig meget, så jeg har faktisk netop købt hende et par termogummistøvler 😉 Dem tror jeg altså vi bliver glade for til skoven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er jeg glad for at høre 🙂 Og altså – støvlerne er købt for at blive brugt, så at de bliver slidt er helt forventet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   😉 God fornøjelse med dem! Det er vitterlig verdens bedste støvler, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WISH: LACE & CASHMERE