BOOZT MIDSEASON SALE - KIDS

BORDEAUX !

zadig-voltaire-bordeaux-leo0pinstriped-blazer-dr-martens1jumpsuit-bomber-bordeaux1jofama0

For noget tid siden lavede jeg for sjov en søgning på ‘olivengrøn’ her i mit arkiv, og ganske forventeligt fandt jeg et yderst velassorteret udvalg af mig iklædt den mosgrønne nuance. På samme vis kan jeg også konstatere, at bordeaux har samme plads i mit hjerte. Det har den faktisk alle dage haft og jeg tror, at nogle af de allerførste ting, jeg købte til mig selv, da jeg begyndte at arbejde og få en løn for det, var i denne farve. Jeg synes nogen gange det er svært at dosere – for man kan omvendt også godt have for meget bordeaux på. Og så igen – kan man det? Måske et helt gennemført bordeaux outfit ville være ret cool?

Jeg har det imidlertid også på HELT samme måde med denne farve, som jeg har det med den olivengrønne. Jeg kunne ærlig talt godt bruge lidt mere. Ja, ja – I tænker nu at jeg er ude af proportioner fjollet og krævende i ufin grad, men nix – sådan forholder det sig slet, slet ikke. Jeg må her understrege det langsigtede aspekt ved denne type investeringer – afkastet er ganske åbenlyst for enhver! Jeg elsker det til døde for bestandigt.

Pssst: Ok, noget af det er min tykke mås desværre blevet for stor til, så det er faktisk til salg ovre på shoppen, men langt det meste bruges heldigvis hver eneste uge!

bordeaux-and-blue0sunset-alley4

7 kommentarer

 • Hvor er du heldig, at du kan gå i de farver! Jeg ser træt og syg og bleg ud i olivengrøn og bordeaux, må jeg konstatere hver gang jeg glemmer det og får anskaffet mig lidt i de farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   🙂 Jeg kender det. Sådan har jeg det med karry og brændt orange. Jeg synes det er de smukkeste farver. Men jeg ligner virkelig noget der er løgn i det. Uanset materiale og udformning. Jeg ser helt dødeligt syg og uhyggelig ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt outfit til så smuk en kvinde som du, bordeaux er en skøn farve 🙂
  Jeg vil høre DU og dine skønne LÆSERE om I vil være med til at KNÆKKE CANCER, det gør vi Bloggere og vore Læsere gennem “Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer”, det er nemt at være med og få bugt med den grumme sygdom.
  Jeg har selv kræft, kender mange med og alle de som desværre ikke overlevede, det er derfor så vigtigt at være med til at gøre en forskel.
  Vil du og dine læsere være med ??? Så se hvor nemt via dette link:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html
  eller via et tryk på mit navn.

  Jeg håber at høre fra dig og jeg håber vi er mange Bloggere og Læsere som er med til at støtte samlet til Knæk Cancer 🙂
  Mange hilsner fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej. Er meget interesseret i dine dr martens støvler. Bruger du en str ren 39? jeg bruger nemlig 38-39 og er lidt i tvivl om str passer mig. Har dem med for i str 39 og de passer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   jeg bruger normalt 39/40. det svinger lidt afh af model mm. jeg bruger fx ofte str 40 i Angulus. men disse er en 39 – jeg fik dem også i 40, men de var alt for store. så egentlig tror jeg, du vil passe dem fint? mvh.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   ok tak. Så er de for store. desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Helt i orden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BOOZT MIDSEASON SALE - KIDS