BORDEAUX !

H&M ALL FOR CHILDREN 2014

IMG_2686allforcIMG_2460IMG_2865IMG_2733

Vi er vilde med All for Children-kollektionerne i H&M herhjemme. Paven burger faktisk stadig sin flamingo, der nu er to sæsoner gammel. Og dette års kollektion er derfor heller ingen undtagelse. Den nye kollektion henvender sig til børn i alle aldre, og fås i udvalgte H&M-butikker fra den 30. oktober samt på hm.com. 25% af salgsprisen fra All for Children-kollektionen går til UNICEFs arbejde med at forbedre verdens mest udsatte børns fremtid gennem uddannelse. Ikke nok med at vi kan forkæle de små med fantasifulde garderobe favoritter, så støtter man samtidig en virkelig god sag!

Dette års kollektion fører tankerne hen på en drømmende og legesygt skoveventyr med tøj, der med i farver, tekstur og print, afspejler skovens natur. Personligt er jeg helt forelsket i den jacquardstrikket poncho, der er udsmykket som en folkloreinspireret ugle. Og jeg synes desuden at kampagnebillederne emmer af fantasi og leg. Det minder mig lidt om et mix mellem Prop & Berta og de mange små tyttebøvser og et gammelt eventyr. SÅ fint. Her er mine favoritter fra kollektionen, som vi skal kigge nærmere på, når de rammer butikken I næste uge:

allforchildren2014

4 kommentarer

 • Ida

  Jeg er også stadig helt skudt i den flamingo og gad enormt godt finde den brugt til Penny! Pindsvinet (eller hvad det nu er) må være en værdig erstatning.
  Ved du, om kollektionen kommer ud i alle børneafdelinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Ida, ja det må det være 🙂 Det ved jeg faktisk ikke, nej ….det må lige undersøges.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej, jeg synes ikke at jeg kan finde børnekollektionen fra H&M…? Har du et link til den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Hej Trine, det kommer først i butik og online fra d. 30 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BORDEAUX !