EFTERÅRSNYT TIL PAVEN FRA POMPDELUX

KAN VI STARTE DEN HER DAG OM?

skallesmaekkeren4

Hej venner. I dag havde jeg planlagt hyggelig regnvejrs-collage med sommerhusstil og lækker cashmere til jer, jeg har et par outfits i fotomappen og jeg har guddødemig også et par bedårende snaps af Paven, der hopper rundt og er ubekymret lækker (moderen vil gerne ha lidt tricks her) – og oven i hatten har jeg også en prædiken på vej. Og nu vil skæbnen det sådan, at I får lige præcis ingen af delene.

Vi har nemlig sovet over os, sådan rigtigt, og alle har suset rundt som høner uden hoved her til morgen, især fordi Paven jo går i skovbørnehave, hvilket betyder, at hvis man ikke når over inden bussen kører – ja, så står man jo dér med et barn. Og med to voksne med kalenderen fuld af møder i dag, en bus der afgår kl. 08.45 duuuut – og et vækkeur, der først ringede 08.20 – var stress niveauet til at tage og føle på her på den lille matrikel. Aner ikke lige hvad der gik galt for vores vækkeur, men det har åbenbart sin egen agenda??

Mand måtte i stedet køre direkte til Blomsterstuens ‘hemmelige’ udendørssted i Bøllemosen – for så at opdage, at alt Pavens regntøj ligger ovre i børnehaven, hvilket er relativt upraktisk, når det står ned i stænger – og hun ellers var iført papirstynde leggins.

Med en time mindre end påregnet herhjemme, inden mit møde-helvede går i gang i dag – OG en fremvisning om et par timer (der selvsagt påkræver en lidt mere grundig rengøring end den jeg ellers gider præstere på en onsdag morgen), en storskraldsafhentning, der tilmed lige påkrævede at jeg oven i dette morgencirkus også har skulle tømme kælderen for pap og gammelt skrammel, har jeg derfor knap haft tid til et Buuh eller et Bææ. Og måtte desværre også aflyse morgenmad med gravid yndlingsveninde. Øv.

Så jeg minder i stedet bare lige om det der med balancen i arbejdet – og arbejdet med balancen, som jeg før har skrevet om. Og om Pavens kærlige og vise prædikener, der på sådan en her regnvåd og møgdum onsdag måske kan hive smilet frem? Og så vil jeg ellers bare se frem til at denne hektiske uge er overstået og vi kan drage i sommerhus og bare være sammen. Det trænger vi til.

Vi ses i morgen til collager, kapper, kashmir og krudtugler.

***

4 kommentarer

 • Føler med dig!

  Du kan forhåbentlig smække stængerne på sofabordet i aften med god samvittighed, en eksemplarisk Pave, der ligger og sover, og en snackskål af kaliber ved din side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha tak, jooo sidder da med fusserne oppe nu. Men altså…i morgen bliver lige sådan. Så lige pt ser jeg enormt meget frem til fredag og klokken slår sommerhus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hold da op en hæsblæsende morgen! Godt at der ikke er for mange af den slags. Håber I fik enderne til at mødes og at resten af dagen har været lidt blidere ved jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, haha, det værste er næste øjeblikket, hvor man vågner. Og det går op for én, hvor meget, man har sovet over sig. Gisp 🙂 Vi landede hjemme på matriklen kl 19.45 med 1 stk monster træt 3 årig- og maverne fulde af take away. Så joo, dagen i dag har vist ikke været helt forbilledlig. Men vi har hygget os her til aften og vi gad simpelthen ikke lave mad…:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSNYT TIL PAVEN FRA POMPDELUX