KAN VI STARTE DEN HER DAG OM?

KAPPESTRID & TUSMØRKETID

P1340107P1340113P1340132

Jeg er VILD med kappe-tendensen. Jeg har før haft nogle stykker, men har flere gange drømt om en af de der helt klassiske. Én der falder tungt, har et lidt mystisk print/mønster og gerne ligner lidt et tæppe. Haha…Så da jeg i min søgen gennem diverse lokale genbrugsbutikker i provinsen fandt denne for snart nogle måneder siden var jeg ikke sen til at slå til! Jeg har derfra bare gået og ventet og ventet. Og NU – er det endelig kappe vejr. Juhu! Kapper er bare møg geniale, hvis du spørger mig. Dødnemme, dejligt varme – og når det engang bliver rigtig råkoldt, så kommer denne også til at agere rigtig fin følgesvend i sofaen…..

Lyset på billederne her er lidt mystisk. De er seriøst taget ca. 3 minutter inden det blev rigtig mørkt. Taget dét i betragtning, er det egentlig meget godt gået af mit gamle Panasonic Lumix. De er måske ikke verdens bedste. Men jeg ville egentlig også bare gerne vise jer kappen. Den er jeg nemlig mægtig glad for. Føler mig lidt som et omvandrende rya-tæppe med små sofa-frynser. Og selvom dén følelse er lidt ny, så er den ret bekvem 😉

P1340117P1340112

Jeans: Zara // cashmere-knit: Toogoodtobebasic // cape: vintage // bag: Leowulff // boots: Gestuz 

***

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAN VI STARTE DEN HER DAG OM?