VINTEROVERTØJ TIL EN 3-ÅRIG PIGE

LAGERFELD VINTAGE OG SUS I SKØRTET

P1340308P1340306P1340335

For nogle uger siden begav jeg mig på opdagelse i en af de lokale genbrugsbutikker ude i provinsen. Det er lang tid siden, jeg sidst gjorde det – engang var jeg vildt god og dedikeret til dén slags. Det skyldes nok hovedsageligt at jeg udelukkende shopper på nettet nu. Med travl hverdag, flere jobs og mange kasketter samt barn og familieliv, der skal gå op inden for ‘almindelige’ butikker og institutioners åbningstid, efterlader det bare aldrig rigtig tid til shopping. Det kan jeg derimod gøre fra sofaen om aftenen, når Paven er lagt. Passer mig storartet! Men. En gang imellem kan det være drøn hyggeligt at gå på skattejagt i de små genbrugsbutikker. Ligesom jeg elsker loppemarkeder! Helt generelt kan jeg godt lide ting med en historie og en patina – og noget, der på sin egen måde er lidt unikt. Det er ret skønt at have fundet en god ting og vide at resten af byen ikke render rundt i det samme 😉

Jeg endte med at finde et virkelig cool jakkesæt, en poncho/kappe (som I har set her) og så denne underskønne nederdel fra Karl Lagerfeld. Alle til urimeligt gode priser! Jubiii.  Jeg elsker længden på denne, selvom den kan være svær at style.

Nå, men dette leder mig videre til to andre ting, jeg i samme forbindelse gerne vil knytte en kommentar til:

1) Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg ikke linker direkte til de ting, jeg har på på mine outfitbilleder. Det her er b.la én af årsagerne. Mange af mine ting er købt brugt. Enten i luksusgenbrug, på loppemarkeder el. lign. Jeg går ikke så højt op i om mine ting er fra det allernyeste kollektion, om end jeg da også tit fristes, jeg ved hvad jeg kan lide – og jeg venter derfor ofte på at tingene kommer på udsalg eller til salg brugt på diverse sites eller i shops. Solbrillerne jeg har på her, er et andet eksempel. Dem har jeg jagtet i tre år, før jeg fandt dem til en virkelig, virkelig god pris i en genbrug på Østerbro.

Jeg linker naturligvis, når jeg kan. Nogen gange linker jeg blot til butikken, hvis den præcise vare er udsolgt, måske de har noget lignende? Men ofte er det ikke helt muligt.

2) Efter jeg er rykket til BD, er det gået op for mig, at mange af mine links kan være affilliate links. Det skyldes at BD har aftaler med en masse forskellige brands og shops, og præcis hvem det er og hvem der falder fra og hvem der kommer til, er noget der opdateres flere gange ugentligt. Jeg har opgivet at holde styr på det – før jeg flyttede herover anvendte jeg slet ikke Affilliate, men nu hvor BD omdirigerer linket for mig, er det altså sådan, det er. Det sker helt automatisk, når jeg laver et link. Hvis der er en aftale med BD, bliver det til et affilliate. Derfor står der nu under alle mine indlæg med links, at det kan indeholde affilliate.

Det betyder IKKE, at jeg udelukkende benytter mig af dette 🙂 Det er blot for at være på den sikre side, da jeg som sagt ikke har overblikket over hvem og hvor – og når jeg linker er det altså heller ikke styret af dette – blot så vi har det på det rene. Indtil nu har jeg heller ikke tjent noget, så det gør vist heller ikke den store forskel for mig. Andet end at I naturligvis skal vide det.

P1340322P1340327

Jakke: Selected Femme // Boots: Gestuz // Taske: Leowulff // shades: Tom Ford // Cashmir knit: Toogoodtobebasic // nederdel: Karl Lagerfeld vintage 

***
Indlægget kan indeholde affilliate links

 

11 kommentarer

 • Katrine

  Skøn styling og skøn nederdel. Du må være en haj – vil du ikke gi nogle fifs til luksusgenbrugsshopping, evt også med anbefalinger af nogle butikker i Kbh? Det kunne være så sejt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak Katrine:) Hmnn…joo altså det vil jeg da gerne, ved bare ikke, hvad det specifikt er, jeg gør/leder efter mm. Hmnn, går lige i tænkeboks for det kunne da egentlig være et fint indlæg. Men jeg ved bare ikke lige, hvordan man har flair for det – og ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt lækkert outfit 😉 Tasken ser altså virkelig også bare pæn ud! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak skal du have. Jeg er også super glad for tasken!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser godt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kan kun bifalde outfits som ikke er drevet af nyeste tendenser eller affiliatelinks! Til gengæld er her overskud af personlig stil, og det her outfit stryger direkte ind som et af mine favoritter som din hånd! Farverne spiller så fint sammen, og nederdelen har en interessant længde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak, hvor er du sød. Sikken en dejlig ros. Jeg kan også godt køre lidt træt i de her helt ‘købte’ looks. altså hvis vi havde pengene kunne vi jo alle sammen godt tømme en Zara eller Youheshe, ik? 🙂 Men ofte er det sjovere at lege lidt med nye og gamle ting, synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super cool outfit, som både er hipt og personligt på samme tid. Der er efterhånden ikke mange bloggere(af de store), som mester at gøre deres outfits personlige med genbrug eller ældre sager. Nyt engangstøj er en tendens, som jeg ikke lige hopper på;-)
  Personligt kan jeg ikke finde ud af genbrugsshopping, så jeg finder vintage skatte i mit klædeskab(læs har alt for meget tøj…).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tak for din søde besked. Jeg er for så vidt enig. Det er nemt at købe sig til en hel stil ved blot at hamstre det sidste nye. Jeg bliver dog også selv fristet, bedre er jeg heller ikke 🙂 Men helt generelt er det lidt trættende i modeland, så meget alt handler om sidste nye it-ting. Man bliver jo helt forpustet 🙂 Og klædeskabet kan da ikke være et helt dårligt sted at gå på genbrugsshopping?? 😉 Gid jeg mestrede det også….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Louise. Tak fordi du har fremhævet SELECTED. Super lækre billeder og blog. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VINTEROVERTØJ TIL EN 3-ÅRIG PIGE