OM AT VÆRE TAKNEMMELIG INDENI

LASHES – HVERDAGSLUKSUS

eyelashes-fake-oejenvipper0simple-white21

Jeg har skrevet om det herinde før – og nu giver jeg lige et heads up igen. For jeg er vitterlig ret så glad (og nu næsten lidt afhængig) af den her beauty-rutine (eller hvad vi skal kalde den) som jeg påbegyndte i starten af året. Havde længe gået og syslet med tanken. Men dels afholdt pris, dels tiden mig fra det. Jeg er dog virkelig glad for, jeg fik det gjort: De fake eyelashes.

Præcis hvordan man vil have dem er jo individuelt. Nogen vil f.eks have dem samme længe, andre ekstra lange ude i siden, nogen meget tætte og andre mere spredt og det kan alt sammen sagtens lade sig gøre. Det tager lidt tid første gang – herfra er påfyldningerne ca. 30 min pr. gang. Og det er virkelig rart! Man er ofte tæt på at falde i søvn på briksen, haha…..for mig er det en rigtig mor-luksus. Det er fuldstændig fantastisk at vågne om morgenen og bare vælte ud af sengen med krævende 3-årig og ikke bekymre sig om, om jeg mon når at camouflere de indsunkne griseøjne med sorte rander. Tit når jeg ikke den store make-up rutine – men med de flotte vipper er lidt pudder faktisk også nok! Jeg bruger naturligvis lidt tid på briksen hver 3 uge, men jeg vil langt hellere spare den tid på de travle morgener, hvor vi er tre trætte mennesker, der skal hurtigt ud af døren.

Jeg får mine lavet hos Marie Wieben fra Wieben Lashes der har til huse hos Salon Schmuck på Stefansgade på Nørrebro, hvor de bruger produkter fra Blink Lash. Jeg har været SÅ glad for mine vipper og kan kun anbefale Marie. Og nu har hun været så sød, at skræddersy et særligt tilbud til jer:

Hvis man booker hos Marie og skriver guldlok i kommentarfeltet får man et nyt sæt vipper til 699 – og sparer derved 300,- I kan også ringe og booke via 24161909 . En opfyldning koster mellem 300 – 400,-

INFO:
Hvor længe det holder er ret individuelt. Det kommer dels an på, hvordan man slider sine vipper og hvor hurtigt ens egne indenunder vokser. For mig har rettesnoren med opfyldning ca. hver 3-4 uge passet rigtig fint. Det er klart, at hvis man har bitte små vipper, er det ikke så fordelagtigt at bede om meget lange vipper, for så kan ens egne vipper knap bære det. Men der er heldigvis masser af råd og vejledning at hente, når man kommer ned og skal have det lavet første gang.

Desuden vil jeg anbefale at benytte serum, der får ens egne vipper til at vokse, og ikke indholder olie. Olie produkter kan nemlig være med til at opløse limen og mindske holdbarhenden.

eyelashes-fake-oejenvipper1nye-vipper-med-sommerrabat0

2 kommentarer

 • Som nybagt mor er lash extensions guld værd! Som min veninde (nybagt mor til 4 og nybagt PhD) siger, så ser man friskere ud med vipperne, og så FØLER man sig også bare friskere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, jeg er virkelig enig! 🙂 Kan godt forstå, hvis det lyder lidt fjollet i andres øre, men jeg vil langt hellere forkæle mig selv med dette end fx massage eller manicure el. lign. Det er big time hverdagsluksus for mig, fordi jeg føler det letter min dag lidt og sparer mig lidt tid hver morgen og aften. Og tid er er min dyrebareste valuta. Og så gør det jo ikke noget, at man FØLER sig friskere samtidigt vel? 😉 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM AT VÆRE TAKNEMMELIG INDENI