OM NY YNDLINGSDUFT OG DUMME MÆND!

NU FALMER SKOVEN…..

skovIMG_0166skov1image3skov3image1

Billederne her er fra i går, hvor vi var taget på kastanje jagt ved Dragsholm Slot. Efterårets farver er jo helt eminente. Billederne her er hverken redigeret eller tilskåret, de er bare overført direkte fra telefonen. Tænk at de kan blive så flotte i farverne, helt naturligt. Nu er de så også taget på en umanerligt smuk dag – og med den helt nye iphone, men stadig. Blusen tror jeg, jeg bliver rigtig glad for her til vinter, fordi den er sådan lidt ‘vamset’ og blød. Jeg købte den på et lagersalg for efterhånden et stykke tid siden.

Bukserne er nye. De er fra mærket We Love Jeans, og de er super bløde og mega behagelige. Strammer ingen steder, sidder stadig slim – og har i min verden den perfekte slidte vask. Jeg elsker dem!  Og tilmed sidder de faktisk pænt bagpå! Jeg beklager, at I sådan skal belemres med et close-up af min kæmpe mås, men jeg ville gerne prøve at vise jer, hvor pænt de sidder. Ofte når jeg har slim-fit jeans på, så føler jeg det nødvendigt at have lange t-shirts mm. ned over numsen, fordi de fleste laves uden baglommer og dermed får ens bagparti til at syne (endnu) større, end det i forvejen er. Mit kendskab til brandet er relativt nyt, men jeg er allerede fan. Og priserne er ret rimelige, synes jeg. Min model finder I her. 

skov4image2skov2image2

Bukser: We Love Jeans // bluse: By Malene Birger // shades: Bottega Veneta // bag: Zadig & Voltaire // boots: Angulus // watch: Victorinox // armbånd: PICO 

***

6 kommentarer

 • Nina N

  Fine bukser! Og dit bagparti er da lige som det skal være ift. resten af din krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Tusinde tak, hvor er du rar! 😉 Men det var bare lidt angstprovokerende at tage close up af ens egen mås. Det er trods alt ikke lige det, jeg gør det mest i 😉 Men jeg er bare så begejstret for snittet på bukserne 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Kæmpe mås – HVOR? Det er da nærmest perfekt!!
  De bukser sidder da bare så pænt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak, hvor er du sød. Jeg er også selv rigtig godt tilfreds, men altså – derfor er det stadig lidt med blandede følelser man kigger på sit eget bagparti, ik?? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne omgivelser. Efterårs farver er simpelthen så smukke og især når solen skinner igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Ja, det tænker jeg virkelig også! Jeg kan bedst lide sommer og varme – men der er nu også noget ret særligt over efterårets gyldne nuancer og smukke brændte farver….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OM NY YNDLINGSDUFT OG DUMME MÆND!