LAGERFELD VINTAGE OG SUS I SKØRTET

OM AT GIVE SYGDOM FUCK FINGEREN!

P1340170

I dag er en af de dage, hvor jeg nyder godt af at have en blog. Jeg ligger hjemme på nu 5. døgn, dopet af smertestillende og ude af stand til at spise eller tale (jaja, min mand nyder det). Jeg er blevet opereret i kæben og gud hjælpe mig om ikke min lede lille visdomstand følte for at lave en masse drama i mit ellers så fredelige liv. Jeg hader visdomstænder. De er til ingen gavn. Og denne har tilsyneladende besluttet at danne et rodnet, der ville gøre selv en undergrunds-mafia i Syden misundelig. Ben & Jerrys på lægens ordre hjælper. Jo vist. Men det gør bloggen her faktisk også. For bedst som man sidder dér – med fedtet hår, munden fuld af vat, dynen godt trukket op om maven og en solid portion selvmelidenhed, så kommer jeg i tanke om, hvor mange gode oplevelser jeg trods alt i det daglige har. Når jeg ikke lige ligger og spytter i dynen af arrigskab 😉

F.eks fik vi, som jeg også har skrevet om her, lov til at teste en lille orange dyt for noget tid siden. Og ud over at den nu også har bragt mig sikkert til akutlægen tre gange siden lørdag, så har den altså også et par mere glamourøse og behagelige ture med sig på ‘danse-kortet’. Forrige weekend tog vi nemlig spontant i sommerhus – og det var én af de sjældne weekender, man som børnefamilie kun drømmer om: Vejret var fantastisk, barnet var decideret medgørligt, hun sov rent faktisk længe, vi havde ingen bimlende telefoner som vi plejer – alt var fryd og gammen. Og det er måske nok lidt langt fra min nuværende situation, men hvis jeg forsøger at ignorere smerterne lidt, er det faktisk ikke længere væk end at jeg kan både mærke, smage og høre det.

P1340367P1340171

Vi har selv en bil i forvejen, en gammel spand, men den er der. Men det er netop i situationer som denne, hvor jeg gennem bloggen får mulighed for at teste en bil, et spa-ophold, en lille kort get-away el. lign, at jeg værdsætter, hvad den OGSÅ giver. Når den indirekte eller direkte fordrer små gyldne minder for min lille familie. Og når man så samtidig lukker computeren op, og hver dag mødes af rare og betænksomme kommentarer fra jer derude – er det svært at være rigtig sur. I er simpelthen så vidunderlige! Jeg håber, I ved det. For uanset affilliate, rabatkoder, events og andet mere eller mindre ligegyldigt skum på kagen, så er det især dialogen, varmen og tilstedeværelsen fra jer, der driver lysten. Og nogen gange kan det ligefrem afstedkomme gode muligheder, som fx at teste en lille orange Toyota med fut i!

Vi kunne jo sagtens være taget i sommerhus anyway. Men pointen er nok bare, at vi ikke gør det. Fordi vi altid har en masse andet på tapetet, som vi føler, vi bør få gjort. Man løber jo stærkt som hårdtarbejdende børnefamilie, det ved I sikkert en masse om derude også. Men nogen gange er det så skønt at få et lille spark, der tvinger til lige at overveje muligheden for at stoppe op. Og bare gøre noget spontant. Som udelukkende er drevet af lyst og knap så meget af praktik, penge eller præferencer.

P1340236

Jeg vil gerne være bedre til at omfavne de små spontane påhit. Og til at stoppe op og se de mange muligheder og alt den positive energi, jeg dagligt har i min hverdag. Og rigtig meget af det kommer faktisk her fra bloggen. Hvor fantastisk er det lige?! I hjælper mig blandt andet til det. Tak for det. Og selvom smilet lige nu er knap så stort som på billederne her (Av av…!) så gider jeg simpelthen ikke ynke mere over en dårlig tand og en lemlæstet kæbe. Livet er for kort. Sygdom er noget møg, men jeg giver den nu her officielt fuck fingeren.

Havde glædet mig enormt til at tage min lille Pave med i Tivoli i morgen og vise hende min gode venindes seneste påhit – nemlig et muse-show med Shane(?), og jeg agter at holde ord. Om jeg så skal hviske dagen lang, drikke suppe gennem et sugerør og i øvrigt se sur ud hele dagen (KAN faktisk ikke løfte læben til et smil), så lad det være sådan.

Jeg VIL have lov at insistere på at nyde det gode. Jeg gider ikke slås ned af modvillige tand-rødder. Det var bare det, jeg ville sige. Nu går jeg ud og tømmer en pakke panodiler, åbner en bøtte Ben & Jerrys, tænder for TVét og i morgen, når jeg vågner, er alting godt. Det har jeg bestemt. Så starter jeg den lille orange dyt og tager Paven under armen. Regnvejr eller ej. Vi skal se hvide vampyrmus i Pantomimeteateret, skal vi!

***

6 kommentarer

 • Øv med sygdom, har selv et par visdomstænder, der skal ud på et tidspunkt og nu er jeg da godt nok nervøs!

  Forresten så jeg det såkaldte muse-show i tivoli i onsdags, da min kæreste er ansat i Tivolis kommunikationsafdeling. Det er SÅ fint. Godt fundet på af din veninde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   De siger jo heldigvis at det langt fra er alle, der er så uheldige som mig. Men nogle af dem (åbenbart især dem i undermunden) kan have et ret så trodsigt og dybt rodnet :/ Men altså – jeg kender jo også folk, der siger, det intet problem var! Jeg er åbenbart bare uheldig 🙁

   Fedt med muse-show! Jeg håber sådan jeg er mere på højkant i morgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh føler med dig og må indrømme at jeg bliver en smule bange for står og skal igennem at skulle have fjernet en selv om nogle dage.
  Har haft hamsterkind siden lørdag nu og er nu på 3. Slags pencillin inden jeg kan åbne munden højt nok op så de kan komme til at fjerne den 🙁 🙁
  God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Åhh, stakkels dig. Jeg siger ikke mere. Jeg krydser fingre for at din visdomstand er mere samarbejdsvillig end min!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gad vide om der er et eller andet med tænder og karma for tiden. En fra min mødregruppe har aflyst sin ferie, fordi hendes mand har betændelse (smertefuldt) i tand og kæbe

  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Uff – i så fald kan jeg kun sige én ting: I dækning. Gem dig og kom først frem, når epedimien er drevet over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LAGERFELD VINTAGE OG SUS I SKØRTET