KAN VI STARTE DEN HER DAG OM?

SOMMERHUSSTILEN

sommerhusstil

1. Varme sokker er et must. Disse fra Asos er da ret fine // 2. Jordfarvet cashmere/uld til at lune både ude og inde fra Toogoodtobebasic.com // 3. Varm kakao og dampende kaffe. Gerne i kopperne fra Royal Copenhagen // 4. Praktisk og hårdfør støvle til ture i skoven og gennem klitterne fra Rugged Gear // 5. Fashionabelt søndags-slacky? I den her Malene Birger sag er det ikke svært // 6. Der bor Hollywoodstjerne på vejen af Maria Gerhardt. Læs den! // 7. Tarveligt pæn plaid fra Georg Jensen Damask

Fredag at last! Forleden aften, da vi sad hjemme ved spisebordet og koordinerede kalendre over en kop kaffe (ja, vildt nok voksenliv. Wuhu) gik det pludselig op for os, at vi har forsømt vort kære gamle sommerhus. Weekenderne har det bare med at tage alt det ‘løse’ for os, alle de ting, vi ikke helt når i løbet af ugen, dem samler vi op på i weekenderne. Og så har vi begge været meget ude at rejse det seneste, på hhv. tøse og herre-tur og dertil et par familiefødselsdage mm. Og pludselig var den der! Den helt, helt tomme weekend. Kun et enkelt bitte event stod skrevet på min lørdag. Og selvom det skam kunne ha været hyggeligt, var det ikke svært at aflyse. Det var næsten healende på kroppen at se kalenderens tre weekenddage helt tomme. Og kunne skrive: SOMMERHUS med fede versaler hen over siderne. Ahhh!

Stod det til mig – så var jeg gerne iført ovenstående resten af weekenden. Og nåå ja, måske et par bukser. Hvis jeg gider 😉 Indhyllet i babyblødt uld og cashmere, agter jeg at indtage sofaen under en vamset plaid foran knitrende brænde med en god bog, en kop dampende varm kaffe og et arsenal af god chokolade. Sko (og bukser) ifører jeg mig kun, når vi skal ned og blæses igennem på stranden, så det suser i ørerne når vi igen er tilbage foran pejsen – og hvis jeg kan overtales til at hente morgenbrød den ene morgen. 

#TGIF som de unge og smarte siger.

Indlægget kan indeholde affilliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KAN VI STARTE DEN HER DAG OM?