I WISH: LACE & CASHMERE

VALENTINE GAUTHIER OG BLÅ LÆDER

P1340445P1340453P1340470P1340468

Som sagt var jeg så heldig at få denne jakke med hjem fra et event for nogle uger siden. Den er så cool med læderdetaljen oppe ved kraven og jeg elsker jo blå, så naturligvis har jeg matchet den med mere blå. Billederne er taget fra præcis 1 uge siden, ganske få timer efter fik jeg tandpinen fra helvede – og den har jeg guddødemig endnu! Det skal nemlig vise sig, at det er nemmere at føde et barn – end at fjerne en visdomstand.

Jeg er med kraftig underdrivelse PÆNT træt af det og min yndige hamsterkind og alle mine lede drugs og faktisk efterhånden også ret træt af suppe og is. Jeg er derfor nu gået i fornægtelses-tilstand og lader som om, jeg ikke har ondt og ikke er generet af min miserable situation. Det foregår rent praktisk ved at jeg laver, hvad jeg ellers ville have lavet og spiser (næsten, KAN ikke spise slik fx) hvad jeg vil, og så tager jeg takken om natten, hvor jeg vrider mig som en syg slange. I morgen skal den opereres ud, og kryds gerne fingre for at det så slutter.

P1340456P1340476P1340472

Leatherpants: Maison Martin Margiela // blazer: Valentine Gaultier pour VILA // knit: Filippa K // sneaks: Adidas Superstar // shades: Bottega Veneta via Opticzoo. HUSK AT I KAN FÅ 10% PROCENT MED KODEN GULDLOG. 

***

12 kommentarer

 • Tine

  Hej,
  Super fint blå i blå sæt;-) Men bukserne kan jeg ikke finde i linket, hvor er de købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   De er købt derinde, men på januarudsalg, så de har dem nok ikke mere…måske du kan være heldig at finde dem brugt et sted? de er SÅ lækre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig pæn til dig den jakke! Jeg har også købt den men kan ikke rigtig finde ud af, hvad jeg synes. Jeg tror, jeg ligger mellerm to størrelser og derfor er den ene str lidt stram om armene mens den anden er lidt for bred over skuldrene.

  Jeg har nu kun prøvet at style den med nederdel. Kan være, jeg skal prøve med bukser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak Cecilie. Jeg havde det faktisk på samme måde. Jeg stod meget længe og vaklede ml small og medium, og generelt er jeg altid større fan af lidt plads/luft i tøjet end af at ligne en indsnørret skinke 😉 men jeg endte faktisk med at tage den lille, fordi den anden sad mystisk ved skuldre/ryg….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg valgte også skinkemodellen pga skuldrene og efter at have gået lidt rundt om den, var den faktisk helt ok (og man kan åbenbart ikke se gylp på den. Kvalitetsbevidst unge, der vælger at gylpe på mors nye Valentine Gauthier jakke men ikke de gamle jeans! :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Haha – Alletiders!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine W

   Hej Cecilie, nu ved jeg ikke hvilke størrelser du har – men jeg vil virkelig gerne have denne jakke (som jo er udsolgt) så hvis du vil sælge den ene, er jeg meget interesseret!!

   Mvh Katrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Katrine

   Efter lidt tilløb er jeg faktisk gået hen og blevet glad for den (jeg købte kun én), så jeg tror ikke jeg vil sælge den, desværre

   Held og lykke med at finde den et andet sted! 🙂

   Mvh Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agurkens svigersøs

  Det er simpelthen så pænt det her outfit. Love it. Og hvordan gik det så med den tand? Er du klar til fredagssnolder i aften oder was?! #fingerscrossed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak søde du! Æhh…laaang historie. Men egentlig nej :/ Min operation er blevet rykket til næse uge. Gaah! (det her er verdens bedste kur!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Men hold nu op, hvor er det et pænt outfit! Håret, jakken, skoene, bukserne, brillerne – det spiller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I WISH: LACE & CASHMERE