FREDAGSLINKS #2

VINTEROVERTØJ TIL EN 3-ÅRIG PIGE

vinterovertøj

Overtøj fra MarMar her // Nudefarvet elefanthue fra Poppy Rose her // Tex støvle med velcro fra Angulus her // Flyverdragt fra Miniature her // Gule gummistøvler fra Bisgaard med uldfoer her // Nude knit jumper fra Poppy Rose her // Shea Mittens fra UGG her // gule fingervanter fra Stella Mccartney her // gult halstørklæde med pom pomér fra Stella Mccartney her  // Brun hue i ren uld med kvast på top fra MP her  // Nude bomber med små stjerner fra MarMar her 

Nu kan jeg vist ikke strække den længere. Paven skal have vinterovertøj. Og det er én af de ting ved at have små børn, som både er så forbandet og fantastisk. Fantastisk – fordi man får lov at shoppe igennem, haha. De kan ligesom ikke rigtig undvære det. Og i vores tilfælde, og jeg vil tro det er sådan for de fleste, skal vi have et par stykker af hver ting, så der er både til børnehaven, derhjemme, de rigtig våde dage – og til at skifte med etc. Det betyder også, at det hver vinter er en ret stor udgift. Og det er så her det forbandede kommer ind – for de små pus vokser jo som ukrudt i en overset have, og hver eneste år har hun ikke kunnet passe en eneste ting fra forrige vinter. Suk. Så det er forfra igen 😉

I år har jeg udset mig følgende ting til en vis 3-årig (snart 4-årig). Nu må vi se, hvor meget af det, der rent faktisk ender med at gå op – og hvor meget vi må forsøge at finde alternativer til. Men i den ideelle verden, så anskaffer vi os følgende. Alle andre år har hun haft to flyverdragter – og det har ikke været for meget. Men i år tror jeg, vi vil prøve med 1 flyverdragt og et sæt med jakke/bukser i stedet. Det giver nogle andre anvendelsesmuligheder. Sættet fra MarMar er jeg helt dårlig med! Og Miniatures flyverdragter har været fast bestanddel af vores vinter HVER år.

Derudover skal hun have nogle ordentlige huer, et par fingervanter til når hun skal have ‘bevægelighed’ og et par luffer til de rigtig råkolde dage. Og så tror jeg, at et par gummistøvler med uldfoer vil være givet godt ud. Det danske vejr er jo som bekendt ret lunefuldt.

Apropos alt det her vintertøjssnak – så har jeg sat en masse nyt til salg til bloggen. Både af mit eget og Pavens. Vi er vokset ud af det begge to og der må ryddes væk for at nyt kan komme til! I finder shoppen her.

***
Indlægget kan indeholde affilliatelinks

5 kommentarer

 • Katrine

  Jeg elsker-elsker-elsker dine hvide bukser fra Black Noir, men jeg er i tvivl om størrelsen – jeg er 180 cm høj, og bruger aldrig str 36 pga længden – mon de bliver for korte?

  Og så er jeg helt vild med din blog. Den er SÅ god, og du skriver virkelig godt. Jeg når bare ikke lige at skrive det til daglig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak for de fine ord, hvor er du sød. Det gør mig så glad. Altså de er ret lange til mig? Jeg er 176. Og har meget høje hæle på på billedet. Men det er naturligvis svært at sige. Jeg vil gerne prøve at måle længden, hvis det er?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hvis du gider, må du meget gerne prøve at måle! Jeg prøver sådan at undgå fejlkøb, da mit skab er ved at sprænges 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Det kan du tro! De ligger oppe i soveværelse hvor Paven sover, så jeg må vente til i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Super – tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREDAGSLINKS #2