FREDAGSLINKS #3

I WISH: LACE & CASHMERE

wishescashmere

1. Lace up body: Vero Moda via Nelly // 2. Shades: Bottega Veneta via. Opticzoo.dk // 3. Diamant v-ring: Jane Kønig // 4. Vide pressefoldede bukser: Esprit // 5. Cashmere: Peoplesrepublicofcashmere // 6. Clutch-box: Acne // 7. Sneaks: The Last Conspiracy 

Endnu en omgang ønsker herfra. Jeg prøver lige det her med at få ‘udlevet’ trangen, om man vil, gennem collager som disse. For jeg bliver gennem både bloggen, mit arbejde, mine stilfulde veninder og flere af mine samarbejdspartnere på freelancebasis ofte inspireret til en masse lækre ting. Men jeg KAN jo altså ikke anskaffe mig det hele. Og det ville da også, hvis jeg skal være helt ærlig, være tåbeligt dumt, for der er trods alt grænser for, hvor mange penge man hver måned kan smide efter tøj og ting. Men noget, jeg for tiden er ret draget af, er kombinationen af strik/kashmir og blonder. Rigtig gerne med blonderne kun svagt ‘tittende’ frem. Og så jeg jeg også ret godt lide tanken om de sorte bukser med let svaj. Man får så dejligt lange ben i dem – og det kan vi kvinder jo godt lide 😉

Jeg bruger faktisk ret ofte bodyer om vinteren. For jeg er meget kuldskær. Og cykler rigtig meget. Og HADER at ‘skille’ på midten. Så dem kan man i min verden ikke få for mange af. Hvorfor denne også allerede ER klikket hjem. Prisen tillod ikke andet.

Indlægget kan indeholde affilliatelinks
***

2 kommentarer

 • Synes også bodyen er fin! Har faktisk ledt efter sådan en så tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Selvtak, jeg er super glad for min! Den og jeg bliver mægtig gode venner til vinter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FREDAGSLINKS #3