PERSPEKTIV

CAMEL, BLONDE & RØDE TERN

P1340930P1340938P1340941P1340927

Klassisk sommerhus: Stor frakke, varmt tørklæde, solide sko, blød kashmir og rar uld. Apropos solide sko. Ved godt, det her måske ikke ligefrem er modens ypperste darlings, de er ej heller særligt feminine (min mand har faktisk de samme, hø)….Men for FILAN…..det er første gang, jeg har taget dem i brug – og da så langt fra sidste! Magen til blød, varm, lækker, strand-og-skov-venlig støvle skal man altså lede længe efter. Jeg elsker dem!! De er absurd varme og behagelige.

Og det dér med varme, det vægter jeg højt. Jeg er kendt i omgangskredsen for at være en frossenpind. Jeg går med strømpebukser inden under mine jeans fra september til april nærmest, sover gerne med sokker og kan slet ikke få nok af uldne plaider, pejs og sjaler her om vinteren. Derfor er der en anden ting foruden tykke og bløde støvler, som jeg ikke kan undvære om vinteren. Mine bodystockings. Jeg lever i dem. Jeg har både billige og lidt dyrere udgaver og de redder alt. Det ser pænt ud under tykke trøjer og i dybe halsudskæringer, de sørger for jeg ikke skiller på midten, når jeg cykler og holder mig dejlig varm. Denne er fra Wolford og i den lidt mere pricy ende, men de fåes efterhånden i alle prisklasser og udformninger.

(…og ja, jeg er en drøm af en kvinde for en mand her i vintermånederne, kan I nok høre. Pakket og lag-delt som grøntsagerne i supermarkedet. Man skal være heldig, hvis man lykkes med at få alt emballagen af 😉 )

P1340912P1340943

Jeans: Zara // boots: Rugged Gear // knit: Dries Van Noten // camelcoat: vintage // scarf: Zara // blondebody: Wolford // shopper: Mango 

****

4 kommentarer

 • Der er altså heller ikke noget ved at rende rundt og fryse. Jeg er selv en frossenpind – direkte fra min mor, og lige pt. sidder jeg faktisk med mit dejligt store uld-halstørklæde på indenfor. Det er bare lidt mere hyggeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ooh, elsker det pop af farve tørklædet giver til camel sweateren! Så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • guldlog

   Mange tak skal du have. Jeg kan egentlig også godt lide tørklædet, men man skal lidt være i humør til det 😉 For det er meget rødt og ‘larmer’ meget i et outfit, haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERSPEKTIV